Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

ολυμπιακός - παναθηναϊκός

Δείτε τις αποδόσεις του κυριακάτικου ντέρμπι, καθώς και τα τελευταία νέα των ομάδων στο koubanezos.gr.

H Stoiximan Super League βρίσκεται ξανά στη σέντρα και φυσικά, αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα, είναι το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (Κυριακή, 19:30). Οι δύο «αιώνιοι» είναι αυτοί που οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, με τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή με 19 βαθμούς κι αήττητο επτά αγώνων (6-1-0) και τους «πράσινους» τρεις πόντους πίσω (5-1-1).

Κρίσιμο ντέρμπι, κυρίως για την ψυχολογία των δύο ομάδων, καθώς σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού, η ομάδα του Μαρτίνεθ ξεφεύγει στο +6. Αυτό θα είναι το δεύτερο φετινό μεγάλο -εντός συνόρων- ματς για τους Πειραιώτες μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στην «Opap Arena». Αν κερδίσουν οι «πράσινοι» και δεδομένων των βατών παιχνιδιών ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, βάζουν μπουρλότο στη λίγκα!

Από τη μεριά του, το «τριφύλλι», έρχεται από διακοπή δύο και όχι τριών εβδομάδων όπως ο Ολυμπιακός, καθώς για την Κυριακή των εκλογών ήταν προγραμματισμένο το αναβληθέν ματς με τον Ατρόμητο. Μάλιστα, κόντρα στους Περιστεριώτες, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς σημείωσε την πιο ευρεία νίκη της εδώ και καιρό, διαλύοντάς τους με 5-0!

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε πως ακολουθούν ευρωπαϊκά ματς για τους δύο «αιώνιους». Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την γκέλα στη Σερβία με την Μπάτσκα Τόπολα, είναι αναγκασμένοι να ψάξουν βαθμούς στα… βαρβάτα ματς του ομίλου, αρχής γενομένης από την υποδοχή της Γουέστ Χαμ την Πέμπτη. Ο Παναθηναϊκός, την ίδια ημέρα, υποδέχεται τη Ρεν στη Λεωφόρο και όχι στο ΟΑΚΑ που πλέον έκλεισε, θέλοντας να παραμείνει στην κορυφή του γκρουπ του.

Όσον αφορά την παράδοση, από… καταβολής ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός μετά 87 νίκες, ο Παναθηναϊκός 54, ενώ 74 ντέρμπι έχουν λήξει ισόπαλα. Το ρεκόρ αυτό αφορά όλες τις διοργανώσεις, ανεξαρτήτου έδρας. Αν απομονώσουμε τα ντέρμπι σε επίπεδο πρωταθλήματος από το 1959 με γηπεδούχους τους Πειραιώτες, τότε το ρεκόρ διαμορφώνεται στο 31-23-13. Μόλις τέσσερα τα διπλά του Παναθηναϊκού τα τελευταία 33 χρόνια (17-16-4).

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Μαρτίνεθ δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς μόνο ο Φρέιρε είναι αμφίβολος. Χωρίς τον Μάγκνουσον ο Παναθηναϊκός, που θα χάσει αρκετά μεγάλο διάστημα και φυσικά τον τιμωρημένο Ζέκα.

Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός – Οι αποδόσεις

Ολυμπιακός 1.91 Χ 3.25 Παναθηναϊκός 4.60

Under 2,5 1.62 – Over 2,5 2.30

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις