Πορτοκαλί over και λάτιν βόμβα στο 5.20

Παλεύουν για την ελπίδα σε Τορίνο και Μιλάνο

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη προγνωστικών για απόψε με μπασκετικά πονταρίσματα στο προσκήνιο και ένα λάτιν funbet.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Πέμπτης με προγνωστικά απόψε και η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα πλούσιο αλλά έχει δύο καλές ευκαιρίες που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Ανοιχτό ματς στην Τουρκία

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Βιλερμπάν, σε ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον αλλά με ξεκάθαρο φαβορί. Οι Τούρκοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παίζουν καλά στην έδρα τους και δείχνουν ότι έχουν βρει την ιδανική φόρμουλα για να πετύχουν. Η ομάδα του Ιτούδη βρίσκει σκορ από παντού, ειδικά κόντρα σε αδύναμες περιφερειακά άμυνες. Η αλήθεια είναι πως η προσθήκη του Παπαγιάννη δίνει περισσότερες λύσεις σε αυτό το κομμάτι στην ρακέτα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες δουλεύουν ρολόι, τουλάχιστον όσο παίζουν εντός. Οι φιλοξενούμενοι δεν παρουσιάζουν πολλά πράγματα, μοιάζουν ως η χειρότερη ομάδα της λίγκας και ο προπονητής Πάρκερ είναι σε πίεση.

Η λογική λέει πως δύσκολα θα αποφύγουν την τελευταία θέση, τουλάχιστον όσο παίζουν αυτό το καταστροφικό μπάσκετ των τελευταίων χρόνων. Τουλάχιστον συνεισφέρουν επιθετικά, με τον Ντε Κολό και τον Λοβέρν να δείχνουν καλά πραγματάκια. Το ματς αναμένεται ανοιχτό και το σκορ να ανέβει αρκετά, για αυτό και επιλέγουμε το over 157,5 στο 1.75. Fair.

Προγνωστικά: Έχει χτίσει παράδοση η Αρμάνι

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Αρμάνι Μιλάνο, στην επιστροφή του Μίροτιτς στον τόπο όπου πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα. Η ιταλική ομάδα επικράτησε του Ολυμπιακού παίζοντας μέτριο μπάσκετ και σε χαμηλό σκορ. Ο Μεσίνα και η ομάδα του πηγαίνουν για ακόμα μία καλή εμφάνιση σε ένα γήπεδο που τα έχουν χτίσει μία παράδοση αφού τελευταία φορά που δεν ήταν ανταγωνιστικοί, ήταν το μακρινό 2013! Έκτοτε παλεύουν κάθε αγώνα και οδηγούν το ματς σε μονοψήφιες διαφορές. Εντυπωσιακή η Ρεάλ σίγουρα αλλά ακόμα δείχνει που και που σημάδια κούρασης ενώ ενδιαφέρον θα έχει να την δούμε να παίζει απέναντι σε μία πιο compact ομάδα. Ντέρμπι αναμένεται και συνέχεια της παράδοσης, το διπλό με +9,5 στο 1.80 μας αρέσει.

Υ.γ Την ίδια ώρα με τα μπασκετικά over, υπάρχει ένα ματς στο πρωτάθλημα της Αργεντινής ανάμεσα σε Χιμνάσια Λα Πλάτα και Αρχεντίνος Τζούνιορς, με τα τελευταία μεταξύ τους ματς να έχουν περάσει όλα από το 1-2 έστω και μία στιγμή. Το να ξαναδούμε anytime 1-2 στον αγώνα πληρώνει 5.20 και το επιλέγουμε σαν μία φανμπετιά.

Πορτοκαλί over και λάτιν βόμβα στο 5.20ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πορτοκαλί over και λάτιν βόμβα στο 5.20

Μονό
20:45
Φενέρμπαχτσε - Βιλερμπάν
Over 157,5
1.75
BET: 20 units
Μονό
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Αρμάνι Μιλάνο
2 (+9,5)
1.80
BET: 20 units
Funbet
22:00
Χιμνάσια Λα Πλάτα - Αρχεντίνος Τζούνιορς
Anytime score: 1-2
5.20
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις