Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά.

  • «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (32.115), Πειραιάς.
  • Διαιτητής: Φάμπιο Μαρέσκα.
  • Ο Παναθηναϊκός έχει απολογισμό 3-4-1 στα τελευταία οκτώ ματς απέναντι στον Ολυμπιακό.
  • Το under 2,5 επιβεβαιώθηκε στα τελευταία τέσσερα, αλλά και σε επτά από τα τελευταία οκτώ μεταξύ τους ματς.
  • Ο Ολυμπιακός μετρά οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία 13 εντός έδρας παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Πέρασε σαν σίφουνας από τα Γιάννινα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, επικρατώντας με το επιβλητικό 3-0 επί του ΠΑΣ. Πρωταγωνιστής ο Ποντένσε που με γκολ στο 17’ και στο 23’ έδωσε ισχυρό προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους». Ο Ροντινέι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 90+1’, διατηρώντας τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Η ομάδα του Μαρτίνεθ έχει απολογισμό 6-1-0 και παραμένει η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ επίσης διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα της Stoiximan Super League (22-2 γκολ). Ωστόσο, στην Ευρώπη η πορεία των Πειραιωτών δεν είναι ανάλογη. Το τελευταίο ματς τους πριν τη διακοπή ήταν αυτό στην Σερβία, κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα. Παρότι προηγήθηκε με 2-0 (Μασούρας 16’, Ποντένσε 57’), ο Ολυμπιακός πλήρωσε την αποβολή του Ντόι. Πριν μείνει με δέκα είχαν ήδη μειώσει οι γηπεδούχοι, και τελικά έφτασαν και στην ισοφάριση στο 90’. Με έναν βαθμό σε δύο αγωνιστικές, το ματς απέναντι στη Γουέστ Χαμ που ακολουθεί αποκτά χαρακτήρα τελικού.

Stat attack: Μετρά έξι σερί over 3,5 σε εντός έδρας αναμετρήσεις.

Απουσίες: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Φρέιρε, ενώ σίγουρα δε θα αγωνιστεί ο Ιμπόρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα – Έσε, Καμαρά – Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε – Ελ Κααμπί.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Μετά τις ισοπαλίες με ΠΑΟΚ (2-2) και Μακάμπι Χάιφα (0-0), ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στο εξ αναβολής ματς της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στον Ατρόμητο. Με άλλη μία επιβλητική εμφάνιση το «τριφύλλι» επικράτησε με 5-0, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη με αυτό το σκορ στην σεζόν. Τζούρισιτς (3’) και Παλάσιος (33’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους «πράσινους», με το πέναλτι και κόκκινη του Ασεβέδο στο 45’ να βάζει τέλος στις λίγες ελπίδες που είχαν απομείνει στους φιλοξενούμενους για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Σπόραρ πέτυχε το 3-0 από τα έντεκα μέτρα στο 45+1’ με τον Τζούρισιτς να σκοράρει ξανά στο 59’ για το 4-0. Παρότι κι ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα, με την αποβολή του Ζέκα στο 85’, ο Γερεμέγεφ πέτυχε το δεύτερο γκολ του σε ισάριθμες συμμετοχές από τον πάγκο για το τελικό 5-0. Στο -3 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, η οποία έχει και το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Ρεν την Πέμπτη.

Stat attack: Σε έξι από τα επτά ματς πρωταθλήματος σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Εκτός οι τραυματίες Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν και Κλεϊνχέισλερ, αλλά κι ο τιμωρημένος Ζέκα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ – Αράο, Πέρεθ, Βιλένα – Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Ντέρμπι «αιωνίων» με φόντο την κορυφή στο «Καραϊσκάκης». Τρομερός εντός έδρας ο Ολυμπιακός, σκοράρει κατά ριπάς με τέσσερις συνεχόμενες τεσσάρες στο πρωτάθλημα. Βεβαίως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα άλλου επιπέδου σε σχέση με αυτές που αντιμετώπισαν οι «ερυθρόλευκοι». Παρότι οι δύο ομάδες είναι η «χαρά» του over φέτος, εδώ περιμένουμε μια πιο σκληρή και προσεκτική μάχη. Επομένως, αξίζει να πάμε με το Χ ημιχρόνου στο 1.95 της Stoiximan.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Μονό
19:30
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Χ ημίχρονο
1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις