Bόμβα μεγατόνων από Μπέο – Φτιάχνει δικό του κόμμα!

Bόμβα μεγατόνων από Μπέο - Φτιάχνει δικό του κόμμα!

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί για τον δήμαρχο Βόλου, ο οποίος σάρωσε στις δημοτικές εκλογές και ετοιμάζεται για τις περιφερειακές...

Ο Αχιλλέας Μπέος και η επανεκλογή του ως δήμαρχο Βόλου ελκύει τα φώτα της δημοσιότητας για λάθος λόγους, ανέφερα ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Σε δηλώσεις του στο Attica TV, ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής ήταν λάβρος κατά του Αχιλλέα Μπέου, εκδηλώνοντας χωρίς περιστροφές την απέχθειά του προς το πρόσωπο του ισχυρού άντρα της πρωτεύουσας της Μαγνησίας και προβλέποντας δυσοίωνες εξελίξεις για το πολιτικό μέλλον του.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Κακλαμάνης, «οι φιλοδοξίες αυτού του τύπου έχουν, πλέον, ξεπεράσει την αυτοδιοίκηση. Δεν θα εκπλαγώ εάν τον δω να ηγείται ακροδεξιού μορφώματος», με τον κυβερνητικό βουλευτή να δηλώνει ξεκάθαρα ότι δε θέλει ούτε να ακούει, ούτε να αναφέρει το όνομα του.

«Δεν θέλω να ακούω το όνομα του κυρίου. Δεν θέλω να ακούω το όνομα. Αλλά σας λέω κάτι και θυμηθείτε με. Οι φιλοδοξίες αυτού του τύπου έχουν, πλέον, ξεπεράσει την αυτοδιοίκηση. Δεν θα εκπλαγώ εάν τον δω να ηγείται ακροδεξιού μορφώματος. Και σταματώ εδώ, δεν θέλω ούτε καν να αναφέρω το όνομά του».

Υπενθυμίζεται ότι για τις χυδαίες και ομοφοβικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, υπήρξε παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο, ενώ η αναφορά του κατά της Έλενας Ακρίτα και της μητέρας της, οδήγησαν τη βουλευτή Επικρατείας του κόμματος στην απόφαση να καταθέσει αγωγή σε βάρος του.

Bόμβα μεγατόνων από Μπέο - Φτιάχνει δικό του κόμμα!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Bόμβα μεγατόνων από Μπέο - Φτιάχνει δικό του κόμμα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις