Με το 4.00 στο Μπάρι

προγνωστικά

Ο #Bats συνεχίζει τα προγνωστικά από τα προκριματικά του Euro με τρεις επιλογές για απόψε.

Δυάδα και δύο επιλογές από το Ιταλία – Μάλτα περιλαμβάνει η στήλη του Σαββάτου, με προγνωστικά που φτάνουν τον τετραπλασιασμό.

Προγνωστικά: Φαβορί η Ουκρανία, γκολ στη Λιουμπλιάνα

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Ουκρανίας με τη Βόρεια Μακεδονία στην Πράγα. Τρίτος όμιλος με την Αγγλία πρακτικά να έχει περάσει ήδη και τη δεύτερη θέση να βρίσκεται υπό διεκδίκηση. Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι αλλά και η Ιταλία ισοβαθμούν στους επτά βαθμούς, με την τελευταία βέβαια να έχει παίξει ένα ματς λιγότερο. Το σημερινό παιχνίδι θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες (αν υπάρξει νικητής) θα πάει μέχρι τέλους στη μάχη της πρόκρισης. Ποιοτικότερη και πιο έμπειρη η Ουκρανία, που και κόντρα στους μεγάλους έδειξε ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη. Θα την στηρίξουμε με τον άσο στο 1.65 της Stoiximan.

Το βράδυ η Σλοβενία υποδέχεται τη Φινλανδία, σε μια πολύ δυνατή μάχη. Άνω κάτω τα πράγματα στον όγδοο όμιλο, καθώς η πρώτη με την τέταρτη θέση έχουν μόλις έναν βαθμό διαφορά. Η ισοπαλία δε θα βολέψει κανέναν οπότε περιμένουμε να δούμε δύο ομάδες που θα παίξουν δυνατά για τη νίκη. Έχουν γκολ τα ματς της Σλοβενίας, η οποία μπορεί να… παρασύρει την πιο συντηρητική Φινλανδία σε ένα ματς υψηλού ρυθμού. Δύο γκολ ζητάμε να μπουν, για να επιβεβαιωθεί το over 1,5 που πληρώνει 1.50 στην Stoiximan. Στο 2.47 συνολικά η δυάδα.

Ιταλία – Μάλτα

Στο άλλο ματς του τρίτου ομίλου, η Ιταλία παίζει στο Μπάρι κόντρα στην αδύναμη Μάλτα. Καλή ευκαιρία για την «σκουάντρα ατζούρα» να συνεχίσει τις νίκες αλλά και να πετύχει αρκετά γκολ με αντίπαλο την χειρότερη -με διαφορά- ομάδα στον όμιλο. Μπορεί το σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού που αφορά τους Τζανιόλο και Τονάλι να έφερε μια αναταραχή στις τάξεις των Ιταλών, όμως πρακτικά μικρή σημασία έχει για ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο Σπαλέτι είναι προπονητής με επιθετική φιλοσοφία, και γι’ αυτό περιμένουμε η ομάδα του να επικρατήσει με μεγάλο σκορ. Κρατάμε το combo 1 & no goal & over 3,5 στο 2.40 της Novibet, αλλά, με μεγαλύτερη δόση ρίσκου, και το over 2,5 ημιχρόνου στο 4.00 της Stoiximan.

Με το 4.00 στο ΜπάριΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με το 4.00 στο Μπάρι

Δυάδα απόδοσης 2.47
16:00
Ουκρανία - Βόρεια Μακεδονία
1
1.65
21:45
Σλοβενία - Φινλανδία
Over 1,5
1.50
BET: 25 units
Combo
21:45
Ιταλία - Μάλτα
1 & no goal & over 3,5
2.40
BET: 25 units
Μονό
21:45
Ιταλία - Μάλτα
Οver 2,5 στο 1ο ημίχ.
4.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις