Διπλασιασμός σε Ουγγαρία και Δανία

προγνωστικά

Αποδόσεις που διπλασιάζουν δίνει ο #Farantos στις αναμετρήσεις Ουγγαρία – Σερβία και Δανία – Καζακστάν.

Καλημέρα φίλες και φίλοι του koubanezos.gr. Εύκολα η Λεβερκούζεν υπέταξε την Κολωνία με 3-0, αλλά Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι μας χάλασαν το απόλυτο (1-0). Σημασία έχει όμως ότι βγήκαμε ακόμη μία φορά κερδισμένοι. Πάμε, λοιπόν, στη σημερινή στήλη, στην οποία θα αναλύσουμε τις αναμετρήσεις Ουγγαρία – Σερβία και Δανία – Καζακστάν, οι οποίες θα δείξουν πολλά ενόψει της συνέχειας. Πρώτα, όμως,  να ρίξουμε και μια ματιά στα ταμεία.

Διπλασιασμός σε Ουγγαρία και Δανία

Προγνωστικά: Ουγγαρία – Σερβία

  • Πρώτος γύρος: Σερβία – Ουγγαρία 1-2
  • Under 2,5 στα 3/4 μεταξύ τους παιχνίδια

Ρεπορτάζ:  Η Ουγγαρία με το διπλό στην έδρα της Σερβίας (1-2) είναι πλέον ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση για το Euro 2024. Στον όμιλο ισοβαθμεί στην 1η θέση με την Σερβία στους δέκα βαθμούς, είναι αήττητη και θέλει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Η μόνη απουσία που αντιμετωπίζει ο Μάρκο Ρόσι είναι αυτή του στόπερ Ορμπάν.

Από τη μεριά της η Σερβία έσωσε την παρτίδα  με τη νίκη επί της Λιθουανίας και θα παίξει τα ρέστα στα εναπομείναντα παιχνίδια με Ουγγαρία και Μαυροβούνιο.

Σημαντικές απουσίες και για τον Στοΐκοβιτς, καθώς έμειναν εκτός Ρίστιτς (μπακ) και Βλάχοβιτς (επιθετικός).

Εκτίμηση: Περιμένω μια ισορροπημένη αναμέτρηση, όπως στη Σερβία. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα πάμε με το 2-3 γκολ στο 1.95 της Stoiximan.

Προγνωστικά: Δανία – Καζακστάν

  • Καζακστάν – Δανία 3-2
  • 5/5 οver 2,5 στα μεταξύ τους παιχνίδια

Ρεπορτάζ: Η Δανία πήρε σημαντική νίκη στην έδρα της Φινλανδία με 0-1 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Σλοβενία.

Οι Δανοί κρατούν την τύχη στα χέρια τους και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Αρκετές απουσίες για τον Χιούλμαντ, με τους Κρίστιανσεν (μπακ), Μπαχ (μπακ), Ντιλέινι (μέσος) και Μπίλινγκ (μέσος) να τίθενται νοκ άουτ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Κάιερ (στόπερ).

Το Καζακστάν συνεχίζει την τρελή του πορεία, καθώς νίκησε με 1-0 τη Β. Ιρλανδία. Είναι στην 3η θέση του ομίλου, ισοβαθμεί με την Φινλανδία και έχει απόσταση ενός βαθμού από τις πρώτες δύο θέσεις που οδηγούν στο Euro 2024.

Μη διαθέσιμοι για τον Αντιέφ είναι οι Ισλαμαχάν και Αστάνοφ, ενώ αμφίβολος είναι ο Τσεσνόκοφ.

Εκτίμηση:  Η Δανία θα πάει προσεκτικά, όπως και στο τελευταίο της παιχνίδι και επίσης δεν θέλει να υποστεί ακόμη μία απώλεια βαθμών από το επικίνδυνο Καζακστάν. Επομένως θα πάμε με τον άσο & under 3,5 στο 2.00 της Novibet.

Διπλασιασμός σε Ουγγαρία και ΔανίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Διπλασιασμός σε Ουγγαρία και Δανία

Μονό
21:45
Ουγγαρία - Σερβία
2-3 γκολ
1.95
BET: 15 units
Combo
21:45
Δανία - Καζακστάν
1 & under 3,5
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις