Ποιος θέλει 9.76;

ψαγμένα προγνωστικά

Με τις αναμετρήσεις Σλοβενία - Φινλανδία και Ουγγαρία - Σερβία ασχολείται ο #Fidel για το 9.76.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Συνεχίζονται οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, ένα Σαββατοκύριακο με λιγότερο ενδιαφέρον για τα ψαγμένα προγνωστικά μας. Ακόμη κι έτσι, βρήκα δύο ευκαιρίες στο στοιχηματικό κουπόνι και με αυτές θα κινηθούμε απόψε.

Αρχικά, η Σλοβενία υποδέχεται τη Φινλανδία στη Λιουμπλιάνα. Sold out η αναμέτρηση, η οποία αποτελεί… εξάποντο για μία θέση στην πρώτη δυάδα που οδηγεί στο Euro του 2024. Οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν να έχουν καλύτερη μοίρα και πιο βατό πρόγραμμα, πιθανώς να βολεύονται και με το χηνάρι. Η Σλοβενία έχει δυσκολότερο πρόγραμμα, πρέπει να ψάξει το τρίποντο. Δεν είναι μεγάλες οι διαφορές τους, κρατάω το χηνάρι άνωθεν του τριπλασιασμού.

Προχωράω με την αναμέτρηση Ουγγαρία – Σερβία, ντερμπάρα πραγματική. Για τις δύο ομάδες είναι εξίσου σημαντική η νίκη με την αποφυγή της ήττας απόψε. Δεν θα μου φανεί περίεργο εάν αμφότερες βολευτούν με το βαθμό της ισοπαλίας. Η Ουγγαρία διαθέτει ευκολότερο πρόγραμμα εν συνεχεία, ενώ η Σερβία θα έχει τη βαλκανική κόντρα με τους Μαυροβούνιους. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι ομάδες, πάμε και εδώ με το χηνάρι.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:00
Σλοβενία - Φινλανδία
Χ
3.20
BET: 25 units
Μονό
21:45
Ουγγαρία - Σερβία
Χ
3.05
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 9.76
19:00
Σλοβενία - Φινλανδία
Χ
3.20
21:45
Ουγγαρία - Σερβία
Χ
3.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις