Πρώτη φορά στήλη με εθνικές

Πρώτη φορά στήλη με εθνικές

Έξι σερί επαληθευμένα άρθρα μετράει ο #DonKihotis και με απόδοση 1.90 θα προσπαθήσει να επεκτείνει το σερί!

Καλησπέρα! Σήμερα θα πάμε αναγκαστικά με εθνικές!
Δεν σας κρύβω ότι το άρθρο που ακολουθεί είναι μετά από πολλή ώρα μελέτης αλλά είναι λογικό ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε ακόμα μία εβδομάδα για την επιστροφή των πρωταθλήματων και τα μηνύματα σας είναι άπειρα. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή και να δούμε το 7ο σερί ταμείο στην στήλη μου! Πολύ φτωχό το κουπόνι αυτών των ημερών, καθώς πέρα από λίγα ματς Εθνικών ομάδων δεν έχει κάτι το ενδιαφέρον πέρα από μικρές κατηγορίες. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Ιταλία – Μάλτα

Η Ιταλία θέλει να κερδίσει το ματς για να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση και σίγουρα δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες. Γι’ αυτό το λόγο περιμένω να μπει δυνατά από το ξεκίνημα στο ματς και να το «καθαρίσει» όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχει κάνει πολλές αλλαγές και διαθέτει πλέον ένα πολύ νεανικό ρόστερ, καθώς οι περισσότεροι «παλιοί» έχουν φύγει. Οι νέοι θέλουν να δείξουν πράγματα και εντός έδρας ειδικά η Μάλτα είναι ο κατάλληλος αντίπαλος.
Αντίθετα η Μάλτα είναι μια πολύ αδύναμη ομάδα που σίγουρα παίζει καλύτερα από ό,τι έπαιζε την προηγούμενη δεκαετία και υπάρχει μια άνοδος στο ποδόσφαιρο της, αλλά σε καμία περίπτωση τα δύο μεγέθη δεν συγκρίνονται! Είναι τελείως αδιάφορη και θεωρώ πως αν ανοίξει νωρίς το ματς μετά θα παίξουν ανοικτά και μπορούν να μπουν αρκετά γκολ.
Οπότε πάμε και στην πρόταση μου, η οποία είναι τα over 3,5 γκολ της Ιταλίας.

Δες όλο το live bet του Δον Κιχώτη με ένα κλικ

Μονό
21:45
Ιταλία - Μάλτα
Ιταλία over 3,5 γκολ
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις