ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Παιχνίδι με δυάδες στα προκριματικά

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Παιχνίδι με δυάδες στα προκριματικά

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Παιχνίδι με δυάδες στα προκριματικά

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Παιχνίδι με δυάδες στα προκριματικά

προγνωστικά

Ο #Psyradios επιστρέφει με επιλογές από τα προκριματικά του Euro σε αποδόσεις που φτάνουν το 3.10.

Καλημεριζω άπαντες κουβανέζους και κουβανέζες. Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει σήμερα τη γνωστή γρουσούζικη Παρασκευή και 13, όμως Παρασκευή πριν μια εβδομάδα ακριβώς ήταν, όταν βγάλαμε και το τελευταίο ταμείο, αυξάνοντας τη κάβα μας με τη δυάδα των over σε Σάντχαουζεν και Γκλάντμπαχ. Το σαββατοκύριακο που ακολούθησε πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων απείχα συνειδητά, καθώς δεν είχα καθόλου καλό προαίσθημα για πολλά ματς, απόφαση που με δικαίωσε εν τέλει, μιας και πολλές πιθανές προσωπικές επιλογές δεν πέρασαν. Μετά την ξεκούραση λοιπόν επιστρέφω αυτή τη φορά πάλι με δύο δυάδες και τα προγνωστικά μου από τα προκριματικά του Euro 2024. 

Παιχνίδι με δυάδες στα προκριματικά

Διπλές ευκαιρίες για τα φαβορί  

Αυστρία – Βέλγιο: Χεράκι χεράκι αναμένεται να προκριθούν στη τελική φάση οι δύο αντίπαλοι, οι οποίοι μοιράζονται τη κορυφή, με τους Βέλγους να είναι τυπικά πρώτοι χάρη στο καλύτερο ενεργητικό. Πολύ ισοπαλία στο ματς βλέπω τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση των προκριματικών, με τους φιλοξενούμενους ελαφρως φαβορί στο σετ. Η Αυστρία κατεβαίνει απόψε με άμυνα ανάγκης και χωρίς τον Αλάμπα, επιθετικά της λείπουν Αρναούτοβιτς και Γκρέγκοριτς, ενώ στο κέντρο ο πολύτιμος Ζάμπιτσερ μάλλον δεν προλαβαίνει ούτε αυτός. Με τον Λουκάκου σε φόρμα, αν ξεφύγει από την ισοπαλία το ματς, τότε μάλλον προς τους Βέλγους θα καταλήξει, οπότε το Χ2 αποτελεί τη πρώτη μου επιλογή.

Ιρλανδία  – Ελλάδα: Μπορεί ο εξαιρετικός επιθετικός της Μπράιτον, Φέργκουσον, να επιστρέφει για τους γηπεδούχους, μπορεί η καυτή έδρα του Δουβλίνου να δίνει πάντα πλεονέκτημα στους Ιρλανδούς, θαρρώ όμως, ότι τα παλικάρια μας απόψε, και μετά τη κάκιστη εμφάνιση απέναντι στην Ολλανδία, θέλουν να αποδείξουν, πως το ματς στο Άιντχοφεν ήταν απλά μια κακή παρένθεση και θα φύγουν με νίκη απόψε παίζοντας ουσιαστικά τη πρόκριση στην Αθήνα απέναντί τους την ερχόμενη Δευτέρα. Με την επιστροφή του Μαυροπάνου η άμυνά μας ισχυροποιείται εκ νέου, αν και οι μέσοι μας κρατήσουν τον έλεγχο της κυκλοφορίας, δύσκολα θα απειληθούμε σοβαρά. Δεν ξέρω αν αυτό φτάσει για τη νίκη, πάντως βλέπω να μην χάνουμε. Και εδώ λοιπόν με τη διπλή ευκαιρία, συμπληρώνοντας έτσι τη πρώτη μου δυάδα.

Γκολ στην Ολλανδία, επαγγελματική νίκη οι Πορτογάλοι  

Ολλανδία – Γαλλία: ντέρμπι από το πάνω ράφι στο Άμστερνταμ, με τους γηπεδούχους να θέλουν τουλάχιστον ένα βαθμό, ώστε να έρθουν στην Ελλάδα για την μεταξύ μας αναμέτρηση με το ελάχιστο δυνατό προβάδισμα στη βαθμολογία. Έχουν αρκετές ελλείψεις, αλλά η ποιότητα είναι δεδομένη έστω και με αυτές. Έχουν άλλωστε και κάτι να αποδείξουν σε μια άτυπη ρεβάνς του 0-4 στο παιχνίδι στο Παρίσι πριν μήνες. Οι Γάλλοι μάλλον άνετοι νιώθουν με το 5/5 μέχρι στιγμής, κατεβαίνουν με λιγότερα προβλήματα, τα οποία εστιάζονται κυρίως στην αμυντική διάταξη αφού το δίδυμο Ουπαμεκανό – Κουντέ θα πρέπει να καλυφθεί διαφορετικά από τον Ντεσάμπ, καθώς αμφότεροι ποδοσφαιριστές είναι τραυματίες. Και ακριβώς αυτή η άμυνα ανάγκης μπορεί να μας δώσει το ωραιότατο γκολ εκατέρωθεν που πληρώνει τίμια.

Πορτογαλία – Σλοβακία Με διαφορά η πιο φορμαρισμένη ευρωπαϊκή ομάδα είναι η γηπεδούχος. Τα νούμερα σε αυτή τη φάση των προκριματικών μιλούν από μόνα τους, καθώς γκολ δεν έχει δεχθεί ακόμα, ενώ η επίθεση της μέτρα 24 τέρματα. Εμφανίσεις και αποτελέσματα για τους Πορτογάλους, οι οποίοι με μπροστάρη τον Κριστιάνο δηλώνουν, ότι το Καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας θα πρέπει να θεωρούνται εκ των φαβορί της διοργάνωσης. Πολλοί της παίκτες αυτό το καιρό σε φόρμα, δύσκολα δεν θα θελήσουν να ικανοποιήσουν το κοινό τους στο Πόρτο απόψε. Οι Σλοβάκοι δύσκολα θα σταθούν απέναντι τους, αφού και η δική τους πρόκριση στη τελική μοιάζει του χεριού τους στα εναπομείναντα ματς. Επαγγελματική νίκη χωρίς να ξεφύγει ιδιαίτερα το σκορ βλέπω για τους Ρονάλντο και σία, οπότε ο άσος με το ασιατικό χάντικαπ θα μπει στο παιχνίδι μου μαζί  με τα γκολ στο Άμστερνταμ, ανεβάζοντας την απόδοση της δεύτερης δυάδας.

Παιχνίδι με δυάδες στα προκριματικάΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Παιχνίδι με δυάδες στα προκριματικά

Υ.Γ Μετά από λαϊκή απαίτηση και λίγο πριν την επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων, θα δημοσιευτεί η στήλη με τα καθιερωμένα μακροχρόνια στοιχήματα εκ μέρους μου.Η μελέτη έβγαλε κελεπούρια, μένει να γίνει η τελική διαλογή πριν τη δημοσίευση.

Δυάδα απόδοσης 2.32
21:45
Αυστρία – Βέλγιο
Χ2
1.45
21:45
Ιρλανδία – Ελλάδα
Χ2
1.60
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.48
21:45
Ολλανδία – Γαλλία
Goal/goal
1.77
21:45
Πορτογαλία - Σλοβακία
1 (-1 ΑΗ)
1.40
BET: 20 units
Combo
21:45
Αυστρία - Βέλγιο
Χ2 & γκολ Λουκάκου
3.10
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις