ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Επιλογές διπλασιασμού εντός έδρας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Επιλογές διπλασιασμού εντός έδρας

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Επιλογές διπλασιασμού εντός έδρας

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Επιλογές διπλασιασμού εντός έδρας

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Ευρωλιγκάτα ειδικά στοιχήματα με τρίποντα, ασίστ και Bet Builder άνω του διπλασιασμού. #Dikopoulos

Καλή Παρασκευή σε όλες τις φίλες και τους φίλους. Ολοκληρώνεται απόψε η δεύτερη αγωνιστική στην Euroleague, με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Επίσης, πολύ ενδιαφέροντες αναμετρήσεις διεξάγονται σε Κάουνας και Βαλένθια. Προγνωστικά Euroleague, με πληθώρα ειδικών επιλογών στηριζόμενος στην φόρμα αλλά και την εικόνα των ομάδων.

Ντέρμπι ρυθμού και οver

Πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στο Κάουνας με την Ζαλγκίρις (1-0) να θέλει να κάνει νικηφόρα πρεμιέρα εντός έδρας. Στον αντίποδα, ο Ερυθρός Αστέρας (1-0) ήταν καθηλωτικός την πρώτη αγωνιστική πετυχαίνοντας την πιο άνετη νίκη. Οι Λιθουανοί, έκαναν μία φανταστική τέταρτη περίοδο αμυντικά και εν τέλη έφυγαν με το ροζ φύλλο από την Μπολόνια. Παραμένουν ένα πολύ σκληρό σύνολο και στην έδρα τους καμία ομάδα δεν θα έχει εύκολο έργο. Επιπροσθέτως, τον πρώτο λόγο εντός του παρκέ συνεχίζει να έχει ο Έβανς έχοντας εξαιρετικούς παίχτες να τον πλαισιώνουν. Θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα, να μπει δυνατά και να ανοίξει τον ρυθμό. Θα κρατήσω το Over στο σύνολο των τριπόντων, που μοιάζει χαμηλό στα μάτια μου.

Στην Βαλένθια (1-0), η τοπική ομάδα, αγωνίζεται ξανά εντός έδρα θέλοντας να διπλασιάσει τις νίκες της. Εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Μονακό και νίκη στηριζόμενη στην άμυνα, κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει η ομάδα του Μουμπρού. Από νίκη προέρχεται και η Φενέρμπαχτσε (1-0) και μάλιστα στην παράταση. Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Παπαγιάννη, που όμως καλείται να βρει και αμυντικά τα πατήματά του. Για προγνωστικά Ευρωλίγκα, θα στραφώ σε ένα ειδικό παίχτη και συγκεκριμένα του Γιόβιτς. Ο Σέρβος είχε τέσσερις ασίστ στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα θεωρώ πως θα κάνει περισσότερες, προέρχεται άλλωστε από τις 10 που έδωσε κόντρα στην Ομπραντόιρο.

Παιχνίδι με άρωμα Final Four

Περίεργη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό (1-0) που ξεκίνησε την χρονιά του με νίκη στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου. Οι αρκετοί τραυματισμοί έχουν κάπως επισκιάσει το ξεκίνημα χωρίς ταυτόχρονα να μπορούμε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τις δυνατότητες του φετινού ρόστερ των «Ερυθρολεύκων». Πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι, σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ όπου ήδη έχει ανακοινωθεί το πρώτο φετινό sold out. Μέχρι στιγμής, σίγουρα εκτός θα είναι οι Γκος, Σίκμα και Μακίσικ ενώ ο Φαλ μοιάζει να προλαβαίνει το σημερινό παιχνίδι. Ντεμπούτο ίσως κάνει ο Μπραζντέκις. Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένω να δω την μάχη των ψηλών ανάμεσα σε Μιλουτίνοφ και Γουίλι Ερναγκόμεθ.

Εξαιρετική εμφανίστηκε η Μπαρτσελόνα (1-0) στον πρώτο της αγώνα με τον Γκριμάου στον πάγκο. Χτύπησε όλες τις αδυναμίες της Εφές και κυριάρχησε στην ρακέτα φτάνοντας εν τέλει σε μία εύκολη νίκη. Έδειξε να κολλάει στην επίθεση όταν ο Λαπροβίτολα δεν βρισκόταν στο παρκέ και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να βρουν ρυθμό οι παίχτες που έρχονται από τον πάγκο. Σκεπτόμενος προγνωστικά Ευρωλίγκα δύσκολα μπορώ να βγάλω νικητή από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πιστεύω όμως πως η νικήτρια θα στηριχθεί στην άμυνά της. Κάπως έτσι κατέληξα σε ένα bet builder με χάντικαπ υπέρ του γηπεδούχου αλλά και σύνολο πόντων. Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν ποντάρετε.

Επιλογές διπλασιασμού εντός έδραςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Επιλογές διπλασιασμού εντός έδρας

Ειδικό
20:00
Ζαλγκίρις - Ερυθρός Αστέρας
Ζαλγκίρις over 7,5 εύστοχα τρίποντα
1.90
BET: 30 units
Combo
21:15
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα
1 (+5,5) & under 166,5 & Ολυμπιακός over 74,5
2.42
BET: 30 units
Ειδικό
21:30
Βαλένθια - Φενέρμπαχτσε
Γιόβιτς over 4,5 ασίστ
2.20
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις