Με τους Ασιάτες εις διπλούν

ψαγμένα προγνωστικά

Σημεία από τις αναμετρήσεις Ιαπωνία - Καναδάς και Νότια Κορέα - Τυνησία έχει στην στήλη του ο #Fidel.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Να είναι καλά η πρώιμη πληρωμή στα τελευταία ψαγμένα προγνωστικά της στήλης, μας έφερε κέρδος και ανέβασε ακόμη περισσότερο την κάβα που χτίζουμε από τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Έφτασε η ώρα των Εθνικών, εμείς θα κινηθούμε με σημεία από την Ασία.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ιαπωνία – Καναδάς. Εξαιρετικοί οι «Σαμουράι», μετρούν τέσσερις σερί νίκες με 18 γκολ ενεργητικό. Τον περασμένο μήνα διέλυσαν με 4-1 τη Γερμανία και με 4-2 την Τουρκία σε φιλικές αναμετρήσεις. Ο Καναδάς ακόμη βρίσκεται με προσωρινό προπονητή, μετά την αποτυχία της ομάδας στο Gold Cup το καλοκαίρι. Κρατάω την εξαιρετική κατάσταση των γηπεδούχων και επιλέγω το over 2,5.

Συνεχίζω με το παιχνίδι ανάμεσα στη Νότια Κορέα και την Τυνησία. Και εδώ πρόκειται για μία φιλική αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και μου προκαλεί εντύπωση το σετ των αποδόσεων, το οποίο τους παρουσιάζει ως αουτσάιντερ. Η Νότια Κορέα δεν βρίσκει εύκολα γκολ τα τελευταία χρόνια και μοιραία θα κοντράρω τον άσο. Βρίσκω αξία στην διπλή ευκαιρία του Χ2 λίγο κάτω από τον διπλασιασμό.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
13:35
Ιαπωνία - Καναδάς
Over 2,5
1.80
BET: 25 units
Μονό
14:00
Νότια Κορέα - Τυνησία
X2
1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις