ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Η έδρα προσφέρει διπλασιασμό

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Η έδρα προσφέρει διπλασιασμό

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Η έδρα προσφέρει διπλασιασμό

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η έδρα προσφέρει διπλασιασμό

Προγνωστικά Euroleague

Στην μάχη για την πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός και η Εφές, με σύμμαχο την έδρα τους. O #Dikopoulos δίνει τα προγνωστικά Euroleague.

Χαιρετώ όλους τους αναγνώστες, ιδιαίτερα εκείνους που αγαπούν λίγο περισσότερο την πορτοκαλή θεά μιας και η μέρα είναι άκρως μπασκετική. Σήμερα διεξάγεται το πρώτο σκέλος της δεύτερης αγωνιστικής με τέσσερα παιχνίδια. Έχει αναβληθεί το παιχνίδι της Μακάμπι με την Αρμάνι, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται το Ισραήλ. Προγνωστικά Euroleague, με δύο πολύ δυνατές και αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Προγνωστικά Euroleague: Κερδίζει και το ΝΒΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης (1-0) έχει ξεκινήσει τη χρονιά χωρίς φρένα, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ και πηγαίνοντας από νίκη σε νίκη. Μάλιστα, την Τρίτη επιβλήθηκε και των Ντάλας Μάβερικς σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Μαδρίτη. Επιπλέον αμφίβολοι παραμένουν τόσο ο Ταβάρες όσο και ο Ντεκ, το κενό των οποίων καλύπτουν και με το παραπάνω οι Πουαριέ και Γιαμπουσέλε. Ξεκίνησε με νίκη στην έδρα της Μπασκόνια στηριζόμενη στην άμυνά της, δεχόμενη μόλις δέκα πόντους στην τελευταία περίοδο.

Στην άλλη μεριά της Ισπανίας, στην Βαρκελώνη, η Εφές (0-1) ξεκινούσε με ήττα τη χρονιά. Η ομάδα του Εργκίν Τσαν ήταν αρκετά ασταθής επιθετικά και αμυντικά δεν περιόρισε στο ελάχιστο τους αντίπαλους ψηλούς. Ακόμα και στην εξαιρετική επιθετικά τρίτη περίοδο όπου σκόραρε 30 πόντους, δεν κέρδισε κάτι μιας και δέχτηκε 29. Θα χρειαστεί να αλλάξει αρκετά αλλιώς τα προγνωστικά Euroleague που έχουν μοιρασμένο το όριο νίκης, δεν θα επιβεβαιωθούν.

Θεωρώ πως θα σκοράρει περισσότερους από τους μόλις 74 πόντους της πρεμιέρας ενώ θα της δώσω και πέντε πόντους χάντικαπ, φτιάχνοντας μία τιμή άνω του 1.80.

Η έδρα δίνει νίκη

Εμφανώς βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός (0-1) απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό του, δεν κατάφερε όμως να φτάσει στην νίκη. Έχει πολύ δουλειά ακόμα να κάνει ο Αταμάν με τους παίχτες του προκειμένου να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσης. Σίγουρα η έδρα θα αποτελέσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα το οποίο και θέλουν να εκμεταλλευτούν οι «πράσινοι». Εκτός για το σημερινό παιχνίδι παραμένει ο Μήτογλου, αμφίβολος είναι ο Παπαπέτρου, με τα τελευταία ρεπορτάζ να αναφέρουν πως είναι πιθανή η συμμετοχή του.

Την έδρα της εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Μπάγερν Μονάχου (1-0) στο πρώτο της παιχνίδι με τον Λάσο ως προπονητή στην Euroleague. Έδειξε δύο πρόσωπα όμως, με απούσα την άμυνα στο πρώτο ημίχρονο δέχθηκε 44 πόντους. Άλλαξε εντελώς εικόνα στην ανάπαυλα και ένα επιμέρους 38-11 έφτασε σε μία τελικά εύκολη νίκη κόντρα στην Άλμπα. Είναι λογικό οι ομάδες να έχουν τόσο μεγάλες εναλλαγές στην απόδοσή τους και αυτό κάνει τα προγνωστικά Euroleague ακόμα πιο δύσκολα. Επιπλέον, οι Γερμανοί έχουν άλλο πρόσωπο μακριά από την έδρα τους χάνοντας αρκετά από την επιθετική τους παραγωγή. Ο

Παναθηναϊκός θα ανοίξει τον ρυθμό και εάν μειώσει τα λάθη θα φτάσει σε μία άνετη επικράτηση. Θα στηρίξω την επίθεση των γηπεδούχων ποντάροντας στο να σκοράρουν άνω των 83,5 πόντων. Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν ποντάρετε.

Η έδρα προσφέρει διπλασιασμόΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η έδρα προσφέρει διπλασιασμό

Combo
20:30
Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης
1 (+5,5) & Εφές οver 80,5
1.85
BET: 30 units
Μονό
21:15
Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου
Παναθηναϊκός οver 83,5
1.98
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις