Tρόμος για την Κατερίνα Καινούργιου!

Tρόμος για την Κατερίνα Καινούργιου!

Δέχεται απειλητικά μηνύματα!

Η άποψη και οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου, πυροδότησαν έντονες αντιδράσεις από τους υποστηρικτές του Αχιλλέα Μπέου!

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν μπόρεσε να αφήσει αναπάντητες τις χυδαίες δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου και οι υποστηρικτές του, φέρεται να της στέλνουν απειλητικά μηνύματα.

«Να πω ότι είμαι σε κατάσταση σοκ, δέχομαι απειλητικά μήνύματα από κόσμο που είναι στον Βόλο. Άντε βρε νούμερο, με τους κλόουν όλους, σας απαυτώνει ο μπέος, έχετε χάσει τα ήθη και τα έθιμα», ήταν μερικά από τα μηνύματα που διάβασε στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου, εμφανώς σοκαρισμένη.

«Με απειλούν ότι θα με βρούνε και κάτι παλαβά. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός δεν είναι ο ελληνικό λαός, δεν είναι οι συνάνθρωποί μας. Θα φοβάμαι να γυρίσω σπίτι μου, μένω και μόνη μου θα με βρει κανένας…».

Tρόμος για την Κατερίνα Καινούργιου!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Tρόμος για την Κατερίνα Καινούργιου!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις