Ουγγαρία – Σερβία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ουγγαρία - Σερβία προγνωστικά

Ουγγαρία - Σερβία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ουγγαρία – Σερβία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ουγγαρία – Σερβία προγνωστικά

  • «Πούσκας Αρένα» (67.215), Βουδαπέστη.
  • Διαιτητής: Φρανσουά Λετεσιέ.
  • Πρώτος γύρος: Σερβία – Ουγγαρία 1-2.
  • Η Ουγγαρία έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα κόντρα στην Σερβία, με απολογισμό 2-1-0 σε επίσημα ματς.
  • Σε τρία από τα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκαν under 2,5.

Ρεπορτάζ Ουγγαρίας

Με το τεράστιο διπλό στο Βελιγράδι, η Ουγγαρία βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της πρόκρισης στα τελικά του Euro. Αν και ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι, με αυτογκόλ του Ζάλαϊ στο 10’, κατάφερε να απαντήσει νωρίς. Ο Βάργκα ισοφάρισε στο 34’ κι ο Ορμπάν ολοκλήρωσε την ανατροπή δύο λεπτά αργότερα, με τους Ούγγρους να παίρνουν προβάδισμα πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ρόσι προσπάθησε να διατηρήσει το υπέρ της 2-1 και άντεξε για να κερδίσει τους τρεις βαθμούς και να πιάσει την Σερβία στους δέκα, έχοντας παίξει ένα ματς λιγότερο. Είχε ρεπό στην επόμενη αγωνιστική, και πιο πρόσφατο παιχνίδι της είναι το ισόπαλο φιλικό με την Τσεχία.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς της σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

Απουσίες: Απών λόγω τραυματισμού ο βασικός στόπερ Ορμπάν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Ντιμπούζ – Λανγκ, Ζάλαι, Φιόλα – Νέγκο, Νάγκι, Στάιλς, Κέρκεζ – Ζόμποσλαϊ, Σάλαϊ – Βάργκα.

Ρεπορτάζ Σερβίας

Μπήκε σε μπελάδες όσον αφορά την πρόκριση στο Euro, κάνοντας την πρώτη της ήττα στα προκριματικά. Ήταν ανώτερη κόντρα στην Ουγγαρία αλλά δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, πληρώνοντας ένα εφιαλτικό δίλεπτο. Προηγήθηκε με αυτογκόλ του Ζάλαϊ στο 10’ και είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Ωστόσο, δέχτηκε δύο απανωτά τέρματα (34’, 36’) και πήγε στα αποδυτήρια με μειονέκτημα στο σκορ. Από τις έντεκα τελικές της στο δεύτερο ημίχρονο καμία δεν κατέληξε στα δίχτυα, με το 1-2 να μένει μέχρι το τέλος. Ακολούθησε η νίκη με 3-1 μέσα στη Λιθουανία, με την οποία οι Σέρβοι έπιασαν (με ματς παραπάνω) την Ουγγαρία στους δέκα βαθμούς. Πρωταγωνιστής ο τρομερός Μίτροβιτς που με χατ-τρικ (21’, 32’, 43’) έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων. Λίγο πριν το ημίχρονο οι γηπεδούχοι μείωσαν αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Stat attack: Μετρά τέσσερα συνεχόμενα goal/goal.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού ο Βλάχοβιτς κι ο Ρίστιτς, ενώ δεν κλήθηκαν οι Γιόβιτς, Λάζοβιτς, Γκρούγιτς και ο Ντμίτροβιτς που αποσύρθηκε από την εθνική.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς – Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Πάβλοβιτς – Ζίβκοβιτς, Γκουντέλι, Μαξίμοβιτς , Κόστιτς – Τάντιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς – Μίτροβιτς.

Ουγγαρία - Σερβία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Ουγγαρία – Σερβία

Ματς κομβικής σημασίας για τις δύο ομάδες, που κατέχουν αυτή την στιγμή τις θέσεις πρόκρισης με δέκα βαθμούς. Ωστόσο, το Μαυροβούνιο καραδοκεί στο -2 και σε περίπτωση που υπάρξει νικητής μπορεί με νίκη να ανέβει στη δεύτερη θέση. Σε καλύτερη θέση οι Ούγγροι που έχουν παίξει ματς λιγότερο, δε θα τους χαλάσει κι η ισοπαλία. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε ματς με γκολ, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα στους αγώνες της Σερβίας. Θα πάρουμε το goal/goal στο 1.92 της Fonbet.

Ουγγαρία - Σερβία προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ουγγαρία - Σερβία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μονό
21:45
Ουγγαρία - Σερβία
Goal/goal
1.92
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις