Πολλά τα γκολ στην Αγγλία

Πολλά τα γκολ στην Αγγλία

Προγνωστικά για τις τέσσερις σημερινές αναμετρήσεις της Premier League από τον #Nikolas43 με ποντάρισμα στα γκολ

Τέσσερις αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον στην Αγγλία που προσωπικά περιμένω αρκετά γκολ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά της Premier League. 

Προγνωστικά Premier League: Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ 

Πολύ δυνατό παιχνίδι στο ανατολικό Λονδίνο με την Γουέστ Χαμ να αντιμετωπίζει τη Νιούκαστλ. Ίσως δυο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Αγγλία και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Μόγιες έχει μεταμορφώσει τα «Σφυριά» και γράφει χρυσές σελίδες στην ιστορία τους από πέρυσι. Η Νιούκαστλ έχει μεταμορφωθεί με τα εκατομμύρια που έχουν μπει στα ταμεία της και δείχνει έτοιμη για όλα. Αν και πιστεύω τον άσο το σημείο που θα επιλέξω θα είναι το goal/goal στο 1.61, το οποίο πιστεύω ότι θα επιβεβαιωθεί σχετικά νωρίς στο παιχνίδι. 

Γουλβς – Άστον Βίλα 

Απρόβλεπτη ομάδα η Γουλβς. Παρά το κακό ξεκίνημα και την μια νίκη στην έδρα της Έβερτον, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Σίτι. Μόνο στην Αγγλία τα βλέπουμε αυτά. Η Άστον Βίλα από την άλλη πιο σταθερή ομάδα και πιο δεμένη. Ξεκάθαρο φαβορί στα μάτια μου η Βίλα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τα παιχνίδια τους έχουν γκολ και επειδή θεωρώ πως η Άστον Βίλα θα βρει πάνω από δυο γκολ θα πάω με το over 2,5 στο 1.70.

Μπράιτον – Λίβερπουλ 

Η ήττα από την ΑΕΚ δείχνει να αποδιοργάνωσε του «γλάρους» καθώς μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στα τελευταία παιχνίδια δείχνoυν σημάδια καμπής. Αναζητά μια νίκη που θα την επαναφέρει στις επιτυχίες. Η Λίβερπουλ από την άλλη μετά από επτά συνεχόμενες νίκες σε Αγγλία και Ευρώπη έχασε από την Τότεναμ με λίγο περίεργο τρόπο και ακόμα γκρινιάζει. Σκοράρει ακατάπαυστα, όπως επίσης και τα παιχνίδια της Μπράιτον έχουν πολλά γκολ. Το combo goal/goal & over 3,5 του 1.94 είναι μια λογική επιλογή στο συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 

Και πάμε στα ωραία. Σε μια ακόμα μάχη μαθητή και δασκάλου. Ο Αρτέτα μοιάζει ακόμα πιο σοβαρός και διαβασμένος φέτος ενώ ο Γκουαρντιόλα είναι απλά ο Γκουαρντιόλα. Δυο υποψήφιες πρωταθλήτριες σε ένα πρωτάθλημα όπου αυτή τη στιγμή οι έξι πρώτες ομάδες έχουν διαφορά πέντε βαθμών. Χαμός με λίγα λόγια. Η συνέχεια θα είναι εντυπωσιακή και μάχες σαν αυτή της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι έχουν τεράστια σημασία αυτή τη στιγμή. Η Σίτι αν και προέρχεται από δυο ήττες από Νιούκαστλ και Γούλβς θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στο Λονδίνο. Το ίδιο όμως και οι «κανονιέρηδες». Ένα γκολ νωρίς θα ανοίξει τον δρόμο για το goal/goal & over 3,5 σε απόδοση 3.05, αλλά θα επιλέξω και ένα ειδικό στο συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο θα είναι και το anytime score 2-2 στο 8.60.

Πολλά τα γκολ στην ΑγγλίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πολλά τα γκολ στην Αγγλία

Μονό
16:00
Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ
Goal/goal
1.61
BET: 40 units
Μονό
16:00
Γούλβς - Άστον Βίλα
Over 2,5
1.70
BET: 40 units
Combo
16:00
Μπράιτον - Λίβερπουλ 
Goal/goal & over 3,5
1.94
BET: 30 units
Combo
18:30
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 
Goal/goal & over 3,5
3.05
BET: 25 units
Ειδικό
18:30
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 
Anytime score 2-2
8.60
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις