Από τη Φιλαδέλφεια έως το Λας Βέγκας στο 3.00

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά ημέρας και επιλογές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ που φτάνουν τον τριπλασιασμό.

Καλησπέρα σε όλους. Εξαιρετικό πρόγραμμα απόψε, το μενού μας έχει επιλογές σε εξαιρετικές αποδόσεις και παιχνίδια που… κρίνουν πολλά. Πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Γκολ αξίας σε Ελλάδα και Ιταλία

Ξεκινάμε με τα ποδοσφαιρικά μας tips και τις αναμετρήσεις σε Ιταλία και Ελλάδα, ενώ έχουμε και Γερμανία. Ξεκινάμε από την Ρώμη και την αναμέτρηση της Λάτσιο απέναντι στην Αταλάντα. Αμφότερες προέρχονται από σπουδαίες ευρωπαϊκές επιτυχίες, θέλουν να κάνουν την επανεκκίνηση και στο πρωτάθλημα και να ανέβουν περισσότερο. Η αλήθεια είναι πως επιθετικά τελευταία, είναι σε εξαιρετικό φεγγάρι, δημιουργούν πολλές φάσεις. Το ματς μπορεί να ξεκινήσει από το 1-1, πίστη στο αμφίτερμα που πληρώνει καλά στο 1.75.

Συνέχεια με ένα ίδιο σημείο αλλά… με ακόμα μεγαλύτερο value. Στο ΑΕΚ – Παναιτωλικός, οι φιλοξενούμενοι έχουν αλλάξει προπονητή, με τον Σούρερ να αφήνει την θέση του στον Πετράκη. Ο Έλληνας τεχνικός, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν έχει σκοπιμότητες και ενδέχεται να δυσκολέψει την πολύ κακή άμυνα της Ένωσης. Ειδικά οι Ζοάο Πέδρο – Καρέλης, ενδέχεται να βγουν μπροστά και να πατήσουν αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή. Φυσικά και οι γηπεδούχοι θα δημιουργήσουν αρκετές καταστάσεις, το αμφίτερμα σε απόδοση 2.95 είναι προκλητικό, ειδικά όταν μιλάμε για την φετινή έκδοση της ομάδας του Αλμέιδα.

Προγνωστικά: Τελικός WNBA με ειδικό και… δυάδα έκπληξη

Πάμε και στα μπασκετικά μας. Τελικός γυναικείου ΝΒΑ, τεράστιο παιχνίδι και game 1 ανάμεσα σε Λας Βέγκας και Νέα Υόρκη. Αμφότερες εξαιρετικά σύνολα αλλά οι κοπέλες της Δυτικής Ακτής, έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα, ενώ διαθέτουν και την καλύτερη παίκτρια του κόσμου, Έιτζα Γουίλσον. Η φόργουορντ με ύψος 1.93, κάνει πάρτι κάτω από την ρακέτα, μοιράζει… 30αρες από εδώ και από εκεί, ενώ παράλληλα κάνει χαλαρά double-double, αφού το ύψος της επιτρέπει να κατεβάζει άνετα τα ριμπάουντ.

Από το συγκεκριμένο ματς θα πάρουμε δύο επιλογές. Η πρώτη είναι το over 23,5 πόντων της Γουίλσον που στο 1.72 θεωρείται πολύ value όταν στα 5/6 τελευταία της παιχνίδια έχει 30+ πόντους ενώ αξία κρύβεται και στη δυάδα της νίκης των Έισις με εκείνη της Λεβερκούζεν (απέναντι στην ουραγό Κολωνία) στην Bundesliga, στον διπλασιασμό.

Μονό
16:00
Λάτσιο - Αταλάντα
Goal/goal
1.75
BET: 20 units
Μονό
19:30
ΑΕΚ - Παναιτωλικός
Goal/goal
2.95
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.00
16:00
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Κολωνία
1
1.32
22:00
Λας Βέγκας Έισις - Νιου Γιορκ Λίμπερτι
1
1.53
BET: 25 units
Ειδικό
22:00
Λας Βέγκας Έισις - Νιου Γιορκ Λίμπερτι
Έιτζα Γουίλσον over 23,5 πόντοι
1.72
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις