ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Με το μυαλό... στη Γουχάν

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Με το μυαλό... στη Γουχάν

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Με το μυαλό... στη Γουχάν

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με το μυαλό… στη Γουχάν

προγνωστικά σνούκερ

Οι προημιτελικοί του English Open ενεργοποιούν τη διάθεσή μας για προγνωστικά σνούκερ και ο #Snookerbet έχει τα απαραίτητα tips!

Ο χρόνος πιέζει και δεν επιτρέπει μακροσκελείς προλόγους. Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στον Τζαντ Τραμπ και τον Ματ Σελτ αρχίζει στις 14:00 ώρα Ελλάδας και αυτός είναι ο αγώνας στον οποίο τα προγνωστικά σνούκερ της Παρασκευής θα κυνηγήσουν την έκπληξη.

Ο Τραμπ είναι το πρώτο φαβορί για το τρόπαιο, ύστερα από τον χθεσινοβραδινό αποκλεισμό του Ρόνι Ο’Σάλιβαν (2-4 από τον Τζανγκ Άντα). Ωστόσο, έχει το μυαλό του και στη Γουχάν. Στην πόλη της Κίνας, απ’ όπου ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού και θα φιλοξενήσει την ερχόμενη εβδομάδα το πρώτο κατατακτήριο τουρνουά στην Άπω Ανατολή ύστερα από τεσσεράμισι χρόνια.

Προς Θεού, δεν λέμε ότι ο Τραμπ θα κάτσει να χάσει. Όμως το άγχος για την έγκαιρη μετάβαση στην άλλη άκρη του κόσμου θα τον επηρεάσει. Από την άλλη, βέβαια, θέλει όσο πιο γρήγορα γίνεται έναν τίτλο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 δεν έχει κατακτήσει κανέναν από το Turkish Masters τον Μάρτιο του 2022, όταν είχε νικήσει στον τελικό τον… Ματ Σελτ.

Ο τελευταίος, βέβαια, έχει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Μπορεί να μην είναι… παρθένος σε τίτλους, αφού έχει στην κατοχή του το Indian Open του 2019. Όπως κάθε Άγγλος που σέβεται τον εαυτό του, όμως, θέλει πολύ έναν τίτλο και στα πάτρια εδάφη. Και ύστερα από τις νίκες επί του Μαρκ Άλεν (4-2) και του Ρίκι Γουόλντεν (4-3), έχει κάθε λόγο να το πιστεύει.

Ο Σελτ έχει ένα ακόμα πλεονέκτημα. Είναι φίλος του Τραμπ και τον είχε βοηθήσει παλιότερα, όταν εκείνος έψαχνε τα πατήματά του ως έφηβος επαγγελματίας. Δεν τον βλέπει με δέος, λοιπόν, όπως άλλοι παίκτες. Και σε ένα best of 9 ματς όπως το σημερινό, έχει περισσότερες πιθανότητες να τον νικήσει.

Η επικράτηση του Σελτ με αβάντζο 1,5 frame δίνει 2.35 στη Novibet. Το παίρνουμε μετά χαράς, αφού καλύπτει και την πιθανότητα νίκης του Τραμπ στο decider.

Προγνωστικά σνούκερ: Εύκολα ο Χίγκινς

Κυρίαρχα πρόσωπα στον χώρο του σνούκερ τις τελευταίες εβδομάδες είναι δύο εκπρόσωποι της Τάξης του ’92. Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν, ο οποίος στην επιστροφή του στη δράση κατέκτησε το Shanghai Masters (11-9 τον Λούκα Μπρεσέλ στον τελικό). Και ο Μαρκ Γουίλιαμς, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα σήκωσε το τρόπαιο του Biritish Open (10-7 τον Μαρκ Σέλμπι).

Κι ο τρίτος της παρέας; Είναι φυσικά ο Τζον Χίγκινς, ο οποίος παρότι είναι εξίσου ακμαίος με τους άλλους δύο, δεν έχει κατακτήσει τίτλο από την άνοιξη του 2021 (Players Championship). Παίζει καλά, προχωρά σε όλα σχεδόν τα τουρνουά, αλλά κάπου «κολλάει». Ίσως, όμως, το English Open να είναι η μεγάλη ευκαιρία του. Μετά την αγχωτική νίκη επί του Μάρκο Φου στον 1ο γύρο (4-3), έχει ανεβάσει στροφές. Και στον σημερινό προημιτελικό έχει μάλλον χαμηλό εμπόδιο να περάσει.

Ο Μάρτιν Ο’Ντόνελ έχει κάνει ήδη αρκετές υπερβάσεις. Νίκησε στον 2ο γύρο τον Μαρκ Σέλμπι (4-2) και στον 3ο τον Στίβεν Μαγκουάιρ (4-1). Στη φάση των «16» έβαλε χθες βράδυ φρένο και στον ταλαντούχο Χε Γκουοτσιάνγκ (4-2). Ήθελε μια καλή πορεία στην αρχή της νέας διετούς κάρτας του και την έχει ήδη πετύχει. Αν μπορεί να προχωρήσει κι άλλο; Θεωρητικά ναι. Αλλά θα τον αφήσει ο γερο-Τζον;

Οι κορυφαίοι άσοι της Τάξης του ’92 έχουν την τάση να «τραβούν» ο ένας τον άλλον στην επιτυχία. Γι’ αυτό, απ’ τη Δευτέρα κιόλας, κάτι μας λέει ότι αυτήν την εβδομάδα ήρθε η σειρά του Χίγκινς για έναν τίτλο. Θα ποντάρουμε αρχικά στη σχετικά άνετη νίκη του 48χρονου Σκωτσέζου επί του Ο’Ντόνελ σήμερα: Με χάντικαπ 2,5 frames, που τοι βρίσκουμε στο 1.93 στη Fonbet. Κι ύστερα, στην κατάκτηση του English Open, στο 3.80 στην ίδια εταιρία.

Με το μυαλό... στη ΓουχάνΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με το μυαλό... στη Γουχάν

Μονό
14:00
Τραμπ - Σελτ
2 (+1,5)
2.35
BET: 10 units
Μονό
16:00
Ο'Ντόνελ - Χίγκινς
2 (-2,5)
1.93
BET: 20 units
Μακροχρόνιο
Νικητής English Open
Τζον Χίγκινς
3.80
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις