Έλληνες και Γερμανοί δεν αστειεύονται

Έλληνες και Γερμανοί δεν αστειεύονται

Με τη φόρμα του Ολυμπιακού και της Λεβερκούζεν ο #Farantos μας δίνει τα προγνωστικά του για την 2η αγωνιστική του Europa League.

Καλημέρα φίλες και φίλοι του koubanezos.gr. Τα ταμεία δεν σταματούν, με την Αντβέρπ (αν και έχασε, προηγήθηκε 2-0 και πήραμε πρώιμη πληρωμή) και τον Ερυθρό Αστέρα να μας το επιβεβαιώνουν. Στη σημερινή στήλη αναλύουμε την έξοδο του Ολυμπιακό στη Σερβία με αντίπαλο την Μπάτσκα Τόπολα και εκείνη της Λεβερκούζεν κόντρα στη Μόλντε.

Έλληνες και Γερμανοί δεν αστειεύονται

Προγνωστικά: Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Το ντεμπούτο της Μπάτσκα Τόπολα σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης συνδυάστηκε με ήττα (1-3 από την Γουέστ Χαμ). Τι και αν προηγήθηκε, τα «σφυριά» ήταν ασταμάτητα στη συνέχεια.

Στο πρωτάθλημα Σερβίας είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας αήττητη, ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο 1-1 με την Μλάντοστ.

Απόντες από την αναμέτρηση θα είναι οι Ντόρντεβιτς, Τσβετίνοβιτς και Μιλοβάνοβιτς

Ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε τα δώρα της Φράιμπουργκ, εν αντιθέσει με την γερμανική ομάδα, η οποία εν τέλει πήρε τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-3.

Στο πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκοι δείχνουν μία πιο προσεγμένη εικόνα, καθώς πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» με 0-3. Πλέον είναι η μόνη αήττητη ομάδα στη Stoiximan Super League και πρώτη στη βαθμολογία.

Μη διαθέσιμοι για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι Φρέιρε, Ιμπόρα και Σκάρπα.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός αποδίδει αρκετά καλά αυτό το διάστημα, ενώ είναι πιο έμπειρος από την Μπάτσκα Τόπολα. Οπότε έστω και δύσκολα θα πάρει τη νίκη και θα πάμε με το 2 & over 1,5 στο 1.91 της Novibet.

Προγνωστικά: Mόλντε – Λεβερκούζεν

Ρεπορτάζ:  Αρνητική πρεμιέρα για την Μόλντε, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Καραμπάχ. Στόχος της είναι η 3η θέση, ώστε να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι. Αντίθετα στο πρωτάθλημα Νορβηγίας σκόρπισε την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Βίκινγκ με 4-0.

Πανεύκολη πρεμιέρα είχε η Λεβερκούζεν, αφού νίκησε με 4-0 την Χάκεν. Επίσης στην Bundesliga συνεχίζει την τρομερή της πορεία. Παραμένει αήττητη στις πρώτες έξι αγωνιστικές, ενώ στο τελευταίο αγώνα φιλοδώρησε με τριάρα την Μάιντζ.

Εκτίμηση:  Σε εξαιρετική φόρμα η Λεβερκούζεν και θα πάμε ένα στατιστικό της, καθώς έχει σκοράρει και στα δύο ημίχρονα και στα εννέα επίσημα παιχνίδια της. Αυτή την επιλογή την βρίσκουμε σε απόδοση 1.97 στη Novibet.

Έλληνες και Γερμανοί δεν αστειεύονταιΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Έλληνες και Γερμανοί δεν αστειεύονται

Combo
19:45
Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός
2 & over 1,5
1.91
BET: 20 units
Ειδικό
22:00
Μόλντε - Λεβερκούζεν
Λεβερκούζεν να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
1.97
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις