ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Κάθε αρχή και... over

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Κάθε αρχή και... over

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Κάθε αρχή και... over

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Κάθε αρχή και… over

Κάθε αρχή και... over

Πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα με πέντε παιχνίδια, μονά, ειδικά αλλά και Bet Builder. Γράφει ο #Dikopoulos.

Καλημέρα ή καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Επιστροφή μετά από αποχή σχεδόν τριών εβδομάδων και ξεκίνημα με την πρώτη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Ξεκίνημα με πέντε παιχνίδια και δύο μεγάλα ντέρμπι, θα κρατήσω όμως χαμηλά την μπάλα μιας και όλες οι ομάδες ακόμα ψάχνονται. Προβλέψεις Ευρωλίγκα, με γεμάτο πρόγραμμα και αρκετές επιλογές για όλα τα γούστα.

Ντέρμπι με το καλημέρα

Το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας, αλλά και με αυτό με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα διεξαχθεί στην Ισπανία. Η Μπαρτσελόνα πήρε μία τεράστια απόφαση αλλάζοντας τον προπονητή της. Στην θέση του Γιασικεβίτσιους κάθεται πλέον ο Ρότζερ Γκριμάου θέτοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στο Φάιναλ Φορ. Ο Μίροτιτς αποχώρησε για το Μιλάνο, στην θέση του ήρθε ο Τζαμπάρι Πάρκερ, στην πρώτη του εμπειρία εκτός ΝΒΑ. Σε παρόμοια ρώτα και η Εφές, που πλέον έχει τον Ερντέμ Τσαν στο τιμόνι της. Εντός του παρκέ, τα κλειδιά δόθηκαν ήδη στον Τόμσον, που καλείται να καλύψει το κενό που άφησε ο Μίσιτς.

Κοιτώντας τα ρόστερ των δύο ομάδων παρατηρώ πως ο κορμός έμεινε ο ίδιος έχοντας όμως αμφότερες κάνει ποιοτικές προσθήκες. Τα παιχνίδια τους είναι συνήθως ανοιχτά με καλό ρυθμό και για προβλέψεις Ευρωλίγκα θεωρώ πως και σήμερα θα δούμε ένα ωραίο παιχνίδι με υψηλό σκορ. Σε όλα της τα παιχνίδια φέτος έχει δεχθεί πάνω από 78 πόντους η Μπαρτσελόνα και δεν βλέπω πως θα αλλάξει αυτό σήμερα.

Ταξίδι στο άγνωστο

Η Μπάγερν, με τον Πάμπλο Λάσο πλέον στον πάγκο της, υποδέχεται την Άλμπα και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί. Η Άλμπα μέχρι στιγμής παίζει εξαιρετικό μπάσκετ, απίστευτα γρήγορο και με πλουραλισμό στην επίθεση. Θα είναι και φέτος από τις πιο «fun to watch» ομάδες και σίγουρα θα βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Θα χρειαστεί καιρός προκειμένου η Μπάγερν να παίξει το μπάσκετ που ονειρεύεται ο προπονητής της. Κοιτώντας τα όρια θεωρώ πως δεν δικαιολογείται  η τόσο μεγάλη διαφορά στο χάντικαπ των ομάδων και για αυτό θα ποντάρω σε ένα Bet Builder.

Ακόμα μία ομάδα με καινούργιο προπονητή είναι η Βίρτους Μπολόνια. Οι Ιταλοί παρέδωσαν τα κλειδιά στον Λούκα Μπιάνκι, ο οποίος εξαργύρωσε την εξαιρετική πορεία της Λετονίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πρεμιέρα στην έδρα τους απέναντι στην Ζαλγκίρις θέλοντας να ξεκινήσουν με νίκη και να αφήσουν πίσω την περσινή απογοητευτική χρονιά. Το ρόστερ έχει μεγάλη ποιότητα, αρκετές λύσεις και ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται η δουλειά του προπονητή. Είναι σε καλό φεγγάρι η Βίρτους και θα την στηρίξω κοιτώντας για προβλέψεις Ευρωλίγκα θα ποντάρω στην νίκη της από το ημίχρονο κιόλας.

Πρεμιέρα στην «Κόλαση»

Η φετινή χρονιά, χρονικά ξεκινάει από το Βελιγράδι και την Σταρκ Αρένα. Εκεί θα αγωνίζεται φέτος ο Ερυθρός Αστέρας ψάχνοντας την υπέρβαση. Πάρα πολλές προσθήκες έχουν ανεβάσει ήδη τις προσδοκίες των οπαδών, οι οποίοι ετοιμάζονται για μία κολασμένη ατμόσφαιρα σε κάθε αγωνιστική. Τεόντοσιτς, Ντος Σάντος, Νέιπιερ, Τόμπι, Γκιεντράιτις είναι ορισμένες από τις φετινές προσθήκες παρέχοντας στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς ένα ρόστερ γεμάτο ταλέντο και δίψα για διάκριση.

Στον αντίποδα η Βιλερμπάν αποτελεί ένα μεγάλο μυστήριο και ουδείς μπορεί να γνωρίζει που θα καταλήξει. Ομάδα δεμένη, με αρχές και παίχτες που γνωρίζουν την διοργάνωση, δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για καμία ομάδα. Περιμένω τους γηπεδούχους να μπαίνουν με ορμή, προκειμένου να ορίσουν εκείνοι την εξέλιξη του αγώνα. Ψάχνοντας για ένα σημείο που μου τράβηξε την προσοχή, κατέληξα στο σύνολο των εύστοχων τριπόντων του Ερυθρού. Θεωρώ πως βρίσκεται αρκετά χαμηλά και εάν ξεκινήσουν καλά οι γηπεδούχοι μπορεί να μας πληρώσει από νωρίς. Καλή επιτυχία σε ότι και αν ποντάρετε.

Κάθε αρχή και... overΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Κάθε αρχή και... over

Ειδικό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν
Ερυθρός over 8,5 εύστοχα τρίποντα
1.90
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.16
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν
Ερυθρός Over 40,5 πόντοι 1ο ημίχρονο
1.47
21:30
Μπαρτσελόνα - Εφές
Εφές over 74,5
1.47
BET: 20 units
Bet Builder
21:30
Μπαρτσελόνα - Εφές
2 (+10,5) & over 149,5
1.85
BET: 30 units
Μονό
21:30
Βίρτους Μπολόνια - Ζαλγκίρις
1 ημίχ. / 1 τελ.
2.00
BET: 30 units
Bet Builder
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Άλμπα βερολίνου
2 (+15,5) & Άλμπα over 75,5
1.91
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις