Βροχή τα γκολ στο Europa League

προγνωστικά

Δυάδα στο 2.56 με τις αναμετρήσεις Μαρσέιγ - Μπράιτον και Φράιμπουργκ - Γουέστ Χαμ έχει ο #Aristotelis.

Καλημέρα σε όλη την στοιχηματική παρέα, πήγε ταμείο η δυάδα της Τρίτης και κάτι ανάλογο ευχόμαστε και για την σημερινή δυάδα. Το κουπόνι είναι γεμάτο από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, εμείς ξεχωρίσαμε δύο ζευγάρια τα οποία είναι σε ομίλους ελληνικών ομάδων και τις έχουμε δει λίγο παραπάνω. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Μαρσέιγ – Μπράιτον

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Μαρσέιγ – Μπράιτον, οι δύο ομάδες βρίσκονται στον όμιλο της ΑΕΚ, προέρχονται και οι δύο από γκέλα και αμφότερες θέλουν το τρίποντο. Μιλάμε για ομάδες που σκοράρουν κατά ρυπάς ενώ η αμυντική τους λειτουργία είναι μέτρια έως κακή, περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και γι’ αυτό επέλεξα το over 2,5 σε απόδοση 1.55 από την Stoiximan.

Φράιμπουργκ – Γουέστ Χαμ

Το δεύτερο παιχνίδι είναι από τον όμιλο του Ολυμπιακού, η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Γουεστ Χαμ, οι δυο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς ενώ και οι δυο πέτυχαν από τρία γκολ η κάθε μια, στο αποψινό παιχνίδι βλέπω να σκοράρουν και οι δύο, φοβάμαι λίγο το 1-1 αλλά δεν το επιλέγω, θα διαλέξω το over 2,5 σε απόδοση 1.65 από την Stoiximan.

Αυτή είναι η δυάδα μας για σήμερα, πληρώνει συνολικά 2.56 και θα την ποντάρουμε με 20 μονάδες.

Βροχή τα γκολ στο Europa LeagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Βροχή τα γκολ στο Europa League

Δυάδα απόδοσης 2.56
19:45
Μαρσέιγ - Μπράιτον
Over 2,5
1.55
19:45
Φράιμπουργκ - Γουέστ Χαμ
Over 2,5
1.65
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις