Βήμα πρόκρισης στο 2.20

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel ολοκληρώνει το ευρωπαϊκό τριήμερο με την αναμέτρηση Μπάτσκα Τοπόλα - Ολυμπιακός σε απόδοση 2.20.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Μετά από δύο ημέρες όπου οι όμιλοι του Champions League μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, θα πρέπει να στραφούμε στις άλλες διοργανώσεις της UEFA, το Europa και το Conference League, εκεί όπου τέσσερις ελληνικές ομάδες θα δώσουν τη δική τους μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Προχωράμε με τα ψαγμένα προγνωστικά, αφού πρώτα δείτε και το χθεσινό ταμείο.

ψαγμένα προγνωστικά

Στη σημερινή στήλη θα σταθώ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάτσκα Τοπόλα. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ αδίκησε τον εαυτό της απέναντι στην Φράιμπουργκ, αν μη τι άλλο δεν άξιζε την εντός έδρας ήττα με 3-2 και πλέον ταξιδεύει στη Σερβία με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Αρχικά, για να «εξασφαλιστεί» η τρίτη θέση που οδηγεί στο Conference και κατ’ επέκταση, για να προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Από εκεί και πέρα, εκτιμώ πως διαφορά ποιότητας υπάρχει. Μόνο την αξία από 4-5 παίκτες του Ολυμπιακού να πάρουμε, βγάζουμε τα οικονομικά των Σέρβων. Μπορεί τα λεφτά να μην μετράνε στο γήπεδο, η διαφορά ποιότητας και εμπειρίας όμως μετράει.

Οι Πειραιώτες περιμένω να ξεκινήσουν δυνατά, να πάρουν προβάδισμα νίκης από νωρίς. Μοιραία πηγαίνω στο combo του διπλού με over 1,5 και over 0,5 ημίχρονο σε απόδοση 2.20 από τον Stoiximan.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:45
Μπάτσκα Τοπόλα - Ολυμπιακός
2 & over 1,5 & over 0,5 ημίχρονο
2.20
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις