Κάνουν σεφτέ Αντβέρπ και Ερυθρός

Κάνουν σεφτέ Αντβέρπ και Ερυθρός

Προγνωστικά Champions League σε Αμβέρσα και Βελιγράδι από τον #Farantos, με αποδόσεις γύρω από το διπλασιασμό.

Καλημέρα φίλες και φίλοι του koubanezos.gr. Όσο καλά έκλεισε ο μήνας, άλλα τόσο μπήκε καλά με τo 2/2 της Κυριακής. Στη σημερινή στήλη θα αναλύσουμε τους αγώνες ανάμεσα στην Αντβέρπ με τη Σαχτάρ και του Ερυθρού Αστέρα με την Γιούνγκ Μπόις. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας, αφού ρίξουμε μια ματιά στα τελευταία ταμεία!

Κάνουν σεφτέ Αντβέρπ και Ερυθρός

Προγνωστικά: Αντβέρπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Ρεπορτάζ: Η Αντβέρπ γνώρισε βαριά ήττα στην πρεμιέρα του Champions από την Μπαρτσελόνα (5-0). Δύσκολα κρατούσε μπάλα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην δημιουργεί αντεπιθέσεις. Στο πρωτάθλημα έχει τρεις σερί ισοπαλίες, όλες με 0-0 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Δύο απουσίες μετράει ο Φαν Μπόλεμ, αυτές των Ντε Λατ και Ορντέικα.

Μία από τα ίδια και η Σαχτάρ καθώς έχασε με 3-1 από την Πόρτο (σε ουδέτερο γήπεδο, στο Αμβούργο). Παρόμοια εικόνα έχει και στο πρωτάθλημα Ουκρανίας στα τελευταία δύο παιχνίδια (μία ισοπαλία και μία ήττα), αλλά παραμένει πρώτη στη βαθμολογία. Αμφίβολοι οι Μπόνταρ και Τραορέ για τον Φαν Λέουβεν.

Εκτίμηση: Σε κακό φεγγάρι και οι δύο ομάδες. Όμως η Αντβέρπ εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη. Οπότε θα πάμε με τον άσο στο 1.87, απόδοση της Novibet.

Ερυθρός Αστέρας – Γιούνγκ Μπόις

Ρεπορτάζ: Ο Ερυθρός Αστέρας έφτασε κοντά στην έκπληξη της πρεμιέρας, άλλα η Σίτι πήρε εν τέλει τη νίκη (3-1). Γενικά έδειξε καλά δείγματα. Στο πρωτάθλημα Σερβίας επικράτησε με 1-0 της Ραντνίτσκι και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η μόνη απουσία για τον Μπακζάρ είναι ο Κάταϊ.

Από την άλλη η Γιούνγκ Μπόις έχασε δίκαια από την Λειψία εντός έδρας με 1-3. Αντίθετα στο πρωτάθλημα πήρε σημαντικό διπλό κόντρα στην Γκρασχόπερς, παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Ζυρίχη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ιμέρι και Μπενίτο λόγω τραυματισμών.

Εκτίμηση: Ο Ερυθρός Αστέρας όποτε παίζει στην έδρα του παίρνει έξτρα ώθηση. Έχει θέματα αμυντικά η Γιούνγκ Μπόις, αλλά πιστεύω θα βρει κάποιο γκολ. Επομένως επιλέγουμε το 1Χ & goal/goal στο 2.09 της Novibet.

Κάνουν σεφτέ Αντβέρπ και ΕρυθρόςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Κάνουν σεφτέ Αντβέρπ και Ερυθρός

Μονό
19:45
Αντβέρπ - Σαχτάρ Ντόνετσκ
1
1.87
BET: 15 units
Combo
22:00
Ερυθρός Αστέρας - Γιούνγκ Μπόις
1Χ & goal/goal
2.09
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις