Δεν αφήνεις δύο γκολ στο 1.83

ψαγμένα προγνωστικά

Δεύτερη διαδοχική στήλη για τον #Fidel, εκ νέου με αναμέτρηση του Champions League, αυτή τη φορά με μονό του 1.83.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεύτερη σερί στήλη για αυτήν την εβδομάδα. Εξάλλου, αφού υπάρχει δράση στο Champions League, μοιραία θα υπάρχουν και οι στοιχηματικές ευκαιρίες στο κουπόνι. Προχωράμε στα ψαγμένα προγνωστικά της Τετάρτης.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Φέγενορντ απόψε, λίγες ημέρες μετά τη μεγαλειώδη ανατροπή απέναντι στην Κάντιθ για το πρωτάθλημα, σε μία αναμέτρηση που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και εντέλει επικράτησε με 3-2. Στο Champions League, η ομάδα του Σιμεόνε εκκίνησε με γκέλα, καθώς δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στα χασομέρια από τη Λάτσιο και απώλεσε τους τρεις βαθμούς.

Εξαιρετική η Φέγενορντ, έχει μπει φουριόζα στη σεζόν. Κέρδισε το Σάββατο για το πρωτάθλημα, ενώ μεταξύ των τελευταίων νικών της είναι και το βαρύ εκτός έδρας 4-0 απέναντι στον Άγιαξ. Στο Champions League, οι Ολλανδοί εκκίνησαν με εντός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στους Σκωτσέζους της Σέλτικ, σε ένα παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσαν να σημειώσουν παραπάνω τέρματα.

Η αποψινή αναμέτρηση μου θυμίζει εν πολλοίς τη χθεσινή. Δύο ομάδες αρκετά ποιοτικές, με ικανές επιθέσεις. Μοιραία, συνεχίζω στο ίδιο μοτίβο με εχθές. Επιλογή το goal/goal σε απόδοση 1.83 από τη Stoiximan.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:45
Ατλέτικο Μαδρίτης - Φέγενορντ
Goal/goal
1.83
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις