Ζευγάρι που αφήνει υποσχέσεις

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel αναλύει την αναμέτρηση Σάλτσμπουργκ - Ρεάλ Σοσιεδάδ και καταλήγει σε μονό αποδεκτό του 1.75.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Καλή εβδομάδα σε όλους. Επιστροφή για τους ομίλους του Champions League τόσο για σήμερα Τρίτη, όσο και για το αυριανό βράδυ, ενώ την Πέμπτη θα ακολουθήσουν οι υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων σε Europa και Conference League. Προχωράμε κατευθείαν με τα ψαγμένα προγνωστικά.

Η Σάλτσμπουργκ απόψε υποδέχεται τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Αυστρία, έχοντας τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες της και να θέσει γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Θυμίζω πως στην πρεμιέρα πέρασε νικηφόρα από την Πορτογαλία, επικρατώντας με 2-0 της Μπενφίκα, σε αναμέτρηση που έχασε και πέναλτι.

Η Σοσιεδάδ με τη σειρά της, εάν θέλει να προκριθεί, θα πρέπει τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα. Εξαιρετικό σύνολο φέτος οι Ισπανοί, το Σάββατο επικράτησαν εντός έδρας με 3-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο παρουσιάζοντας ένα θελκτικό πρόσωπο. Στην πρεμιέρα του Champions League έμειναν στο εντός έδρας 1-1 με την Ίντερ, σε μία αναμέτρηση που είχαν το προβάδισμα έως το 87′.

Στο διά ταύτα, πρόκειται για δύο εξαιρετικές ομάδες. Από τη φύση τους επιθετικές μάλιστα. Θα κρατήσω το goal/goal στο 1.75.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:45
Σάλτσμπουργκ - Ρεάλ Σοσιεδάδ
Goal/goal
1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις