Με under στο 2.42!

προγνωστικά

Με προγνωστικά από το AFC Champions League, επανέρχεται ο #Psyradios, ποντάροντας σε μια δυάδα απόδοσης 2.42!

Με δεύτερο σερί θετικό πρόσημο έκλεισε ο Σεπτέμβρης. Αν η Καρλσρούη και η Ουνιόν είχαν σκοράρει κιόλας, θα πηγαίναμε για το απόλυτο με τις δυάδες της Zweite και αυτή με τα γκολ της Bundesliga. Να ναι καλά το παλικάρι μας ο Φούριχ που πλήρωσε το 6.00, να ναι καλά φυσικά και η Λεβερκούζεν, η Λειψία και η Μπάγερν που πλήρωσαν με τα γκολ τους. Καλό μήνα εύχομαι σε όλους και όλες, πάμε και απόψε να διευρύνουμε το σερί της στήλης με προγνωστικά από το AFC Champions League της Ασίας. 

Με under στο 2.42!

Με under στο 2.42!

Προγνωστικά: Δυάδα στα λίγα γκολ 

Έξι τα ματς που ανοίγουν τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων από νωρίς το μεσημέρι. Η προσοχή μου έπεσε σε Ντόχα και Ισφαχάν εκεί όπου Σεπαχάν και Περσέπολις από το Ιράν  δοκιμάζονται απέναντι στις Αλ Ντουχαΐλ από το Κατάρ και Αλ Ιτιχάντ από τη Σαουδική Αραβία  αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι της Σεπαχάν νωρίς το απόγευμα, έχοντας ένα βαθμό από τη πρεμιέρα, ψάχνουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη πρωτοπόρο και φαβορί Ιτιχαντ, έτσι ώστε να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης. Η ομάδα του παλιού μας γνωστού Πορτογάλου Μοράις δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στους Σαουδάραβες, αν και δεν τους πετυχαίνει στη καλύτερη δυνατή φόρμα τους, με τον Μπενζεμά να απουσιάζει από την αποψινή αναμέτρηση. Περιμένω κλειστό ματς, γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι στην ουσία απόψε δίνουν το θεωρητικά πιο δύσκολο ματς στην φάση του ομίλου τους, οπότε δεν βλέπω να ξεφεύγει το σκορ. Πιθανή μια ισοπαλία, η οποία μάλλον δεν θα στεναχωρήσει καμιά εκ των δύο. 

Στη Ντόχα του Κατάρ και μετά την ήττα στη πρεμιέρα για ένα από τα βαριά χαρτιά της διοργάνωσης, τη Περσέπολις, το ματς απέναντι στη γηπεδούχο Αλ Ντουχαΐλ αποκτά αυτόματα χαρακτήρα πρόωρου τελικού. Οι Καταρινοί διαθέτουν ισχυρό σύνολο και φέτος αλλά απέναντι στην άμυνα των Ιρανών ο Ολούνγκα και η παρέα του θα τα βρουν σκούρα. Ματς που λογικά θα κριθεί στο γκολ, φαίνεται στα μάτια μου. Θα αποφύγω οποιαδήποτε πρόβλεψη για νικητή, θα επιλέξω  και εδώ τα λίγα γκολ συμπληρώνοντας την αποψινή δυάδα μου.  

 

Δες όλο το live bet του Psyradios με ένα κλικ

Δυάδα απόδοσης 2.42
19:00
Σεπαχάν  - Αλ Ιτιχάντ
Χ2 & under 3,5
1.61
21:00
Αλ Ντουχαΐλ  - Περσέπολις
Under 3 AH 
1.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις