Αποκάλυψη που θα συζητηθεί για τον Ανδρέα Μικρούτσικο!

Αγριο «ξύλο» στον αέρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο!

Τι είπε ο Νίκος Κοκλώνης;

Tο Fame Story επέστρεψε και ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι».

«Έχω πάρα πολύ άγχος, δεν ξέρω γιατί με έπιασε όλο μαζεμένο, αλλά μου έχει λείψει όλο αυτό το πάρτι με τον κόσμο. Από τη μία ανυπομονώ και από την άλλη τρέμουν τα πόδια μου. Είναι μια νέα διαδικασία, έχω να συστήσω 18 σπουδαστές, να εξηγήσω την ιστορία κάθε παίκτη, ανυπομονώ να ακούσω τις φωνές τους, γιατί όπως έχω δει είναι ωραίες φωνές. Έχουμε νέο πλατό, νέους κριτές και καινούρια παρέα», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Με τον Ανδρέα δεν είχαμε κάνει απλά επαφές. Είχε γράψει την αντίστοιχη Βίβλο για να λανσάρουμε το Fame Story στην Ελλάδα. Μας ζόρισαν όμως τα διαφορετικά κανάλια. Εκείνος βρίσκεται στον Alpha στην Κατερίνα Καινούργιου κάθε μέρα, οπότε δε θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Star. Αλλιώς θα με βλέπατε κι εμένα να παρουσιάζω και το Fame και το J2us. Δεν γινόταν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο», συμπλήρωσε.

«Θα κάνουμε πράγματα στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Του ετοιμάζουμε ένα project να παρουσιάσει. Συζητάμε κάτι πολύ ωραίο ακριβώς πάνω του. Το έχει κάνει με άλλον τρόπο στο παρελθόν, νομίζω ότι είναι ταμάμ να την κάνει ο ίδιος», αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί για τον Ανδρέα Μικρούτσικο!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αποκάλυψη που θα συζητηθεί για τον Ανδρέα Μικρούτσικο!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις