Πιέσεις σε Αγρίνιο και Μουρίνιο με αξία

προγνωστικά

Ο #Jimandrez ποντάρει στο Κυριακάτικο μενού σε δύο διαφορετικές αναμετρήσεις στα προγνωστικά του, σε Λαμία και Ρώμη με τιμές 1.90 και 1.82.

Καλησπέρα σε όλους με στήλη Κυριακής και ωραία πραγματάκια. Στο μενού μας απόψε Ελλάδα και Ιταλία, πάμε να δούμε αμέσως τι έχουμε στα προγνωστικά, σε καλές αποδόσεις.

Προγνωστικά: Δυσκολίες στο ΔΑΚ Λαμίας

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και Παναιτωλικό. Ωραίο παιχνίδι, με αρκετό ενδιαφέρον αφού οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για δικούς τους λόγους. Οι γηπεδούχοι με την προσθήκη Τζαγκόεφ γίνονται ακόμα πιο σοβαροί, παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο ωστόσο… υστερούν στις κρίσιμες αποφάσεις και μπορούν εύκολα να χάσουν βαθμούς, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την απώλεια στην Καισαριανή με την Κηφισιά που ήρθε στο 90+. Αμυντικά υπάρχουν θεματάκια, επιθετικά η δημιουργία είναι μεγάλη και μένει να δούμε το ταβάνι μίας καλοστημένης ομάδας.

Απέναντι της ο Παναιτωλικός, που φέτος δεν ξεκίνησε καλά και ο Γκάμπριελ Σούρερ παίζει το κεφάλι του στο σημερινό παιχνίδι, έχοντας γλυτώσει την απόλυση μεσοβδόμαδα επειδή η ομάδα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Αργεντίνος δεν είναι τόσο κακός προπονητής, έχει καλούτσικο υλικό στα χέρια του και μάλιστα έδειξε αμυντικά πως έχει σφίξει ιδιαίτερα.

Οι κακές γλώσσες μιλούν για «χρωστούμενα» της Λαμίας στον Παναιτωλικό από πέρυσι, παράλληλα υπάρχει μεγάλη αδικία και μιλάμε για μία ομάδα που παίζει με την πλάτη στον τοίχο, στις αποδόσεις για τους φιλοξενούμενους, το Χ2 στο 1.90 μας αρκεί.

Προγνωστικά: Πίεση στον Μουρίνιο

Συνέχεια με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρόμα και Φροζινόνε. Η αρμάδα του Μουρίνιο τα έχει κάνει όλα χάλια στο ξεκίνημα της, έχει μεγάλα αμυντικά κενά και πλέον τα περιθώρια στενεύουν. Και στη Γένοβα φάνηκε πόσο αδούλευτη ομάδα πίσω είναι, με τον Πορτογάλο προπονητή να είναι έτοιμος να επιβεβαιώσει ξανά πως η τρίτη χρονιά του σε κάθε ομάδα που έχει προπονήσει, είναι καταστροφική. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν με το επιθετικό τους ποδόσφαιρο να έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, δύσκολα θα πέσουν και γενικά δεν γνωρίζουν από σκοπιμότητες.

Το ματς είναι ιδιαίτερο, η Ρόμα καλείται να κερδίσει αλλά οι φιλοξενούμενοι θα το παλέψουν. Το οver 2,5 είναι αποδεκτό στο 1.82.

Πιέσεις σε Αγρίνιο και Μουρίνιο με αξίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πιέσεις σε Αγρίνιο και Μουρίνιο με αξία

Μονό
15:00
Λαμία - Παναιτωλικός
Χ2
1.90
BET: 20 units
Μονό
21:45
Ρόμα - Φροζινόνε
Over 2,5
1.82
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις