Γκολ στη Γερμανία… έως 7.20!

Προγνωστικά

Με προγνωστικά από την Zweite, αλλά κυρίως από την Bundesliga επανέρχεται ο #Psyradios, με επιλογές που φτάνουν έως και το 7.20!

Κάποια στιγμή θα έσπαγε και η γκίνια και επιτέλους είδαμε φως την Τετάρτη το βράδυ. Μπορεί τα γκολ του Κωνσταντέλια και του Μορόν να μην επαληθεύτηκαν, η βασική επιλογή της στήλης όμως με τη νίκη του Ολυμπιακού απέφερε κέρδος μετά από μέρες στη κάβα. Απαραίτητη η ψυχολογική τόνωση εν όψει μιας γεμάτης ποδοσφαιρικής εβδομάδας πριν πάμε στο επόμενο διάλειμμα λόγω των εθνικών ομάδων. Φουλ αγωνιστική δράση και στα γερμανικά γήπεδα, από εκεί βγήκαν τα προγνωστικά για σήμερα. Από όλα έχει ο μπαχτσές, δυάδες, γκολ ,συνδυαστικά αλλά και εμπνεύσεις που πληρώνουν αδρά.

 

Γκολ στη Γερμανία... έως 7.20!

Προγνωστικά: Ορεκτικό με Zweite

Το Ανόβερο δείχνει μετά από χρόνια τάσεις ανόδου. Δεν ξέρω αν εν τέλει θα τα καταφέρει, αλλά δέκα πόντοι στα τελευταία τέσσερα ματς και 17 γκολ ενεργητικό ( καλύτερη επίθεση της κατηγορίας), με τον Σέντρικ Τόιχερτ να οργιάζει με επτά γκολ σε ισάριθμα ματς, δείχνουν το σωστό δρόμο. Εξαιρετικό το Βίσμπαντεν απέναντί στη Λειψία μεσοβδόμαδα, αλλά παρόμοια εμφάνιση σε 72 ώρες δύσκολα μπορεί να επαναλάβει. Μπορεί όμως να βοηθήσει στα γκολ.

Στη Καρλσρούη η ΚSC υποδέχεται το Κίελο, με το ζευγάρι να προέρχεται από αρνητικό σερί ηττών στη Λίγκα. Κοινό τους στοιχείο επίσης το γεγονός ότι δεν παίζουν άμυνα. Πολύ πιθανό να ξεφύγει στο σκορ.

Το βραδινό ντέρμπι στο Βερολίνο είναι ανοικτό σε κάθε σενάριο, δεν βγάζω άκρη, αλλά τον Χάρη τον Ταμπάκοβιτς της Χέρτα θα τον ποντάρω σίγουρα. Έχασε και το πέναλτι τη προηγούμενη αγωνιστική, ο Ελβετός θα μπει αγριεμένος απέναντι στη Πάουλι. Την άμυνα για σεμινάριο των φιλοξενούμενων φοβάμαι, αλλά αξίζει μια ζάρια και σε μόνο αλλά και σε δυάδα με τον Τόιχερτ.

Λίγο από όλα στη Bundesliga

Με τη Ντόρτμουντ να είναι εδώ και λίγες ώρες πρωτοπόρος στη Bundesliga και με το βραδινό ντέρμπι ανάμεσα σε Λειψία και Μπάγερν να δεσπόζει στην έκτη αγωνιστική Λεβερκούζεν και Στουτγκάρδη έχουν θεωρητικά το πιο εύκολο έργο απέναντι σε Μάιντζ και Κολωνία για να διατηρηθούν ψηλά. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα σε επίθεση και άμυνα, η Μάιντζ μάλιστα ενισχύθηκε στο φινάλε των μεταγραφών, αλλά πραγματικά η ομάδα του Αλόνζο είναι σε άλλο επίπεδο. Ο Γκιρασί κεντάει αλλά ο καλύτερος του γηπέδου είναι άλλος σε κάθε ματς φέτος. Ο Κρις Φούριχ κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και πληρώνει καλά.

Στο Χάιντενχαιμ η νεοφώτιστη αδυνατεί να αμυνθεί καθώς της λείπει η ποιότητα, επιθετικά όμως έχει ζεσταθεί για τα καλά. Η Ουνιόν ψάχνει θετικό αποτέλεσμα μετά τις συνεχόμενες ήττες, ακόμα το καλό της αμυντικό πρόσωπο φέτος δεν το έχει δείξει όμως. Γκολ και από τις δύο πλευρές βλέπω και μου φτάνει. Θα γίνει  δυάδα με την ίδια επιλογή από το ματς στο Μπόχουμ, εκεί που οι γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι ψάχνουν τη πρώτη τους νίκη φέτος. Ο άσος μου κλείνει το μάτι, θα μείνω στα γκολ καθώς και οι δύο καίγονται για βαθμούς, αλλά άμυνα δεν μπορούν να παίξουν ούτε με αίτηση.

Προγνωστικά: Επιδόρπιο το ντέρμπι στη Λειψία

Με ματσάρα θα κλείσει το πρόγραμμα του Σαββάτου, σε μια άτυπη ρεβάνς του τελικού για το Σούπερ Κάπ στη πρεμιέρα της σεζόν. Πλάκα πλάκα ο Ρόζε μετράει τέσσερεις νίκες απέναντι στους Βαυαρούς από το 2019 μέχρι σήμερα, ενώ η ομάδα του κέρδισε τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις. Η Μπάγερν δεν θέλγει αλλά έχει το τρόπο της και τον Χάρι Κέιν. Πάλι δεν βλέπω να χάνει η Λειψία, αμυντικά όμως έχει και αυτή θέματα ιδίως με την απουσία του Όρμπαν από το αποψινό ματς. Μια από τα ίδια και για τη Μπάγερν που δέχεται εύκολα το γκολ αν πιεστεί. Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ψάχνω, πιστεύω ότι αμφότερες θα μπουν δυνατά στο ματς χωρίς σκοπιμότητα και με δεδομένες τις αμυντικές παραφωνίες τους, θα δούμε γκολ από νωρίς.

Δες όλο το live bet του Psyradios με ένα κλικ

Δυάδα απόδοσης 2.39
14:00
Ανόβερο - Βέχεν Βίσμπαντεν
1Χ & οver 1,5
1.45
14:00
Καρλσρούη - Χολστάιν Κιέλ
Goal /goal & over
1.65
BET: 20 units
Δυάδα σκόρερ 7.20
14:00
Ανόβερο - Βέχεν Βίσμπαντεν
Γκολ Τόιχερτ 
2.40
21:30
Χέρτα Βερολίνου - Σαν Πάουλι
Γκολ Ταμπάκοβιτς
3.00
BET: 3 units
Μονό
16:30
Μάιντζ - Λεβερκουζεν
Λεβερκούζεν να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
2.20
BET: 17 units
Μονό
16:30
Κολωνία - Στουτγκάρδη
Ασίστ Φούριχ
6.00
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.51
16:30
Χάιντενχαϊμ - Ουνιόν Βερολίνου
Goal/goal
1.65
16:30
Μπόχουμ - Γκλάντμπαχ
Goal/goal
1.52
BET: 15 units
Μονό
19:30
Λειψία - Μπάγερν Μονάχου
Οver 1,5 στο πρώτο ημίχρονο
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις