Σπάει την κατάρα στο 3.05

προγνωστικά

Ο #Roi βρίσκει την κατάλληλη στιγμή για να σπάσει η αμυντική κατάρα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με υψηλής απόδοσης προγνωστικό και ένα… fun bet.

Καλησπέρα στους αναγνώστες του Κουβανέζου! Το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο (ναι, το ελληνικό) έχει και σήμερα Πέμπτη τη συνέχεια της 6ης αγωνιστικής. Η νταμπλούχος ΑΕΚ, υποδέχεται στα Φιλαδέλφεια τον Ατρόμητο Περιστερίου και ήρθε η ώρα να… αναστήσει τα νούμερα στα μετόπισθεν. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Τέλος το αρνητικό σερί

Αυτό στο οποίο υστερεί φέτος η ΑΕΚ όσον αφορά τα στατιστικά της, είναι τα παθητικά γκολ. Με όποιον και να έχει αγωνιστεί, είτε εν τέλει κέρδισε είτε εν τέλει έχασε, δέχτηκε γκολ. Μάλιστα, μέχρι και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (1-1) δεχόταν γκολ πρώτη, όπως και στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, την προηγούμενη Δευτέρα. Σίγουρα το στατιστικό αυτό αποτελεί πονοκέφαλο για τον Ματίας Αλμέιδα, που πέρυσι είχε χτίσει μία ομάδα η οποία δεχόταν ένα γκολ ανά τρείς αγώνες μέσο όρο.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος μόνο καλή περίοδο δεν διανύει, ενώ αρκετοί τον θεωρούν και φαβορί για υποβιβασμό. Σε μία έδρα όπως η ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ, δύσκολο να διεκδικήσει αποτέλεσμα, πόσο μάλλον να βρει χώρους απέναντι στην χαρούμενη –από κάθε άποψη- ΑΕΚ, που πιθανόν να κυνηγήσει υψηλό αποτέλεσμα για να φωνάξει παρούσα. Θα επιλέξω το δελεαστικό over 2,5 και no goal στο 3.05 της Stoiximan.

Στο πρώτο μου.. Fun Bet στο σάιτ μας, είναι αδύνατον να μην βάλω να δεχτεί  κάρτα ο Γιώργος Τζαβέλλας στο 2.10 της Novibet.

Σπάει την κατάρα στο 3.05ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Σπάει την κατάρα στο 3.05

Combo
21:00
ΑΕΚ - Ατρόμητος
Over 2,5 & no goal
3.05
BET: 10 units
Fun bet
21:00
ΑΕΚ - Ατρόμητος
Να δεχτεί κάρτα Γ. Τζαβέλλας
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις