Γκολ σε Σέρρες και Νέα Φιλαδέλφεια

Γκολ σε Σέρρες και Νέα Φιλαδέλφεια

Ο #Farantos πιάνεται από την εμβόλιμη αγωνιστική της Super League και μας δίνει τα προγνωστικά του, με στόχο τον διπλασιασμό.

Καλημέρα στο κοινό του koubanezos.gr. Η Ουνιόν Βερολίνου μας τα χάλασε την Κυριακή, αλλά ο Πανσερραϊκός έσωσε την παρτίδα.  Στη σημερινή στήλη θα ασχοληθούμε με τα εγχώρια παιχνίδια, του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Ρεπορτάζ: Ο Πανσερραϊκός πήρε την πρώτη του νίκη στη Super League, καθώς επικράτησε με 2-0 της Λαμίας. Για ακόμη μία φορά απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο και στο τέλος δικαιώθηκε. Πλέον ο στόχος είναι να πατήσει σε αυτή τη νίκη και να χτίσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι Κολομπίνο, Στίνα και Γούλερι.

Στον αντίποδα ο ΠΑΣ, παρότι επιθετικά έδειξε πράγματα, προδόθηκε από την άμυνα του, χάνοντας με 3-1 εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ. Καλό σημάδι ότι έδειξε ανταγωνιστικός σε ένα παιχνίδι υψηλής δυσκολίας. Οι Γιαννιώτες θα κοιτάξουν τη νίκη, ώστε να πάρουν ψυχολογία ενόψει τη συνέχειας. Δύο απουσίες μετράει ο Στάικος, αυτές των Κύρκο και Ριένστρα.

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη. Επιθετικά δείχνουν αρκετά πράγματα. Έτσι θα πάμε με το αμφίτερμα στο 2.05 της Stoiximan.

Προγνωστικά: ΑΕΚ – Ατρόμητος

Ρεπορτάζ:  Η ΑΕΚ έφυγε με σπουδαίο διπλό (1-2) από την έδρα του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να βάλει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακουλάκι της.

Η Ένωση έδειξε για ακόμη μία φορά πως όποιον παίκτης και να λείπει, θα υπάρχουν 11 ετοιμοπόλεμοι για να πάρουν τη νίκη. Επιπλέον το καλό με τα συνεχόμενα είναι πως βρίσκει τον καλό της εαυτό. Σχετικά με την ετοιμότητα της ομάδας του Ματίας Αμλέιδα, εκτός παραμένουν οι Μουκουντί, Βίντα, ενώ επιστρέφει ο Χατσισαφί.

Από την άλλη ο Ατρόμητος γλύτωσε την ήττα στο «Γεντί Κουλέ» χάρη στον γκολ του Γιουμπιτάνα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (1-1). Αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα (0-2-2) και όπως είναι φυσικό η εικόνα του προβληματίζει. Όσον αφορά τις απουσίες ο Κόλμαν δεν υπολογίζει στον Ντρίκς, ενώ πάγια εκτός είναι οι Τζαβίδας και Τζοβάρας.

Εκτίμηση:  Πέρυσι η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε αρκετά από τον Ατρόμητο, καθώς χρειάστηκε την εύστοχη εκτέλεση του Άμραμπατ στο 94’ για να πάρει τη νίκη. Φέτος δεν νομίζω να την πατήσει ξανά. Επομένως επιλέγουμε η ΑΕΚ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα στο 1.86 της Novibet. Επιπλέον ο Ατρόμητος κάνει αρκετά φάουλ στα παιχνίδια του και δεν νομίζω να αποτελέσει εξαίρεση αυτό το ματς. Έτσι το over 13,5 φάουλ στο 1.83 της Stoiximan αποτελεί μια ακόμη ενδιαφέρουσα στοιχηματική επιλογή.

Γκολ σε Σέρρες και Νέα ΦιλαδέλφειαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Γκολ σε Σέρρες και Νέα Φιλαδέλφεια

Μονό
17:30
Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
Goal/goal
2.05
BET: 20 units
Ειδικό
21:00
ΑΕΚ - Ατρόμητος
ΑΕΚ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
1.86
BET: 30 units
Φάουλ
21:00
ΑΕΚ - Ατρόμητος
Ατρόμητος over 13,5 φάουλ
1.83
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις