Η αγωνιστική κλείνει με 2.59

ψαγμένα προγνωστικά

Κλείνει η 6η αγωνιστική της Super League με αναμετρήσεις σε Σέρρες και Τρίπολη, αλλά και με δυάδα του #Fidel στο 2.59.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Τρίτη διαδοχική στήλη αυτή την εβδομάδα και μάλιστα δίχως ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Να είναι καλά οι εμβόλιμες αγωνιστικές που με κράτησαν ζεστό, τόσο εμένα, όσο και τα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης. Κλείνουμε λοιπόν το τριήμερο με Super League.

Η αρχή θα γίνει από τις Σέρρες, εκεί όπου τα «Λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία και του Πανσερραϊκού υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα γίνει μάχη εκτιμώ, θα πέσουν κορμιά, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν θετικό, στα μάτια μου, ξεκίνημα φέτος. Βεβαίως, οι γηπεδούχοι έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ως νεοφώτιστοι, ωστόσο απόψε το σετ αδικεί τους φιλοξενούμενους. Αυτό το 1.65 στο Χ2 με τραβάει προς τα δεξιά.

Συνεχίζω από την Τρίπολη, εκεί όπου ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Πληγωμένη η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ψάχνει την επιστροφή στις νίκες, μερικές ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δεν θα είναι εύκολη η έξοδος στην Αρκαδία, όμως υπάρχει το βάθος και η ποιότητα για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στα τρίποντα. Θα κρατήσω το διπλό.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Δυάδα απόδοσης 2.59
17:30
Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
Χ2
1.65
20:30
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός
2
1.57
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις