Combo και σκόρερ στο… 13.00 

προγνωστικά

Στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Άρης και ΠΑΟΚ - Βόλος ποντάρει ο #Psyradios, με επιλογές που φτάνουν έως και το 13.00.

Αυτά που γίνονται το τελευταίο διάστημα με τις επιλογές της στήλης είναι ακριβώς αυτό που λέω χρόνια τώρα. Ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν παίζει ούτε ο υπογράφων ούτε  εσείς οι αναγνώστες. Προηγείται το Αμβούργο με το καλημέρα και κατόπιν εξαφανίζεται από το γήπεδο, σημειώνοντας δεύτερη διαδοχική ήττα. Το Μαγδεβούργο πραγματοποιεί τη χειρότερη εμφάνιση του στη σεζόν, η Πάτερμπορν κάθεται στο 0-1, το πληρώνει δεχόμενη την ισοφάριση, με το ματς να κολλάει εκεί και τον Σούλερ, άφαντο, να γίνεται αλλαγή νωρίς στο δεύτερο μέρος. Άκλαυτες όλες οι επιλογές από τη Zweite, πάλι καλα που Στουτγκάρδη, Ντάρμσταντ και Γκιρασί λίγη ώρα μετά έσωσαν τη Παρασκευή πληρώνοντας και το κόμπο και την ειδική επιλογή. 

προγνωστικά

Ό,τι κέρδη απέφερε η στήλη το τελευταίο μήνα τείνουν να εξανεμιστούν με τους τελευταίους κουβάδες, όχι τίποτα άλλο έχουμε και τον άτυπο διαγωνισμό στο Tipsters League  και χάνω έδαφος. Πάμε ευθύς λοιπόν στα σημερινά μας προγνωστικά που έρχονται από τα δικά μας λημέρια και την εμβόλιμη έκτη αγωνιστική της Super League. 

Combo και σκόρερ στο… 13.00 

Ολυμπιακός  – Αρης: Μία χαρά το πάνε οι ερυθρόλευκοι  εγχώρια μέχρι στιγμής με τις νίκες να δίνουν και αυτοπεποίθηση αλλά και τον απαραίτητο χρόνο στον Μαρτίνεθ να μοντάρει την ομάδα του. Ο Άρης έρχεται με καλή ψυχολογία μετά το 3-0 επί του Παναιτωλικού, οπότε αναμένω αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Δεν κατανοώ γιατί τιμάται τόσο ψηλά το όβερ, από τη στιγμή που οι επιθετικοί και των δύο ομάδων δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση. Ο γηπεδούχος δημιουργεί συνεχώς φάσεις με αιχμή του τον Ελ Καμπί, ενώ από την άλλη ο Ισπανός Μορόν μοιάζει με τον φορ που αναζητά εδώ και χρόνια ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης. Δεν βλέπω έκπληξη, γκολ στον αγώνα όμως, ενδεχομένως και εκατέρωθεν, θαρρώ πως θα δούμε. 

Προγνωστικά: Και ένα bet builder 

ΠΑΟΚ – Βόλος : Εύκολη νίκη στα Γιάννενα και πλέον ευκαιρία για άλλο ένα τρίποντο εναντίον της θεσσαλικής ομάδας για τον ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται στη Τούμπα με πολλές απουσίες με κυριότερη αυτή του Ντέλετιτς. Η ομάδα του Λουτσέσκου ξέρει πως να αξιοποιεί την έδρα της, μια επαγγελματική νίκη, εν όψει και του ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, μοιάζει και το επικρατέστερο σενάριο. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, ο οποίος όμως αν συνδυαστεί και με ενα γκολ του Κωνσταντέλια, ο οποίος έρχεται ζεστός μετά τα δύο τέρματα στα Γιάννενα, εκτοξεύει την απόδοση στο τετραπλασιασμό. 

Δες όλο το live bet του Psyradios με ένα κλικ

Combo
20:30
Ολυμπιακός - Άρης
1X & over 2,5
2.00
BET: 20 units
Combo
20:30
Ολυμπιακός - Άρης
Γκολ Ελ Καμπί & γκολ Μορόν
13.00
BET: 5 units
Combo
20:30
ΠΑΟΚ - Βόλος
1 & over 1,5 & γκολ Κωνσταντέλιας
3.90
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις