Μαγιόρκα, θα με βοηθήσεις;

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel εστιάζει στην αναμέτρηση Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα και βάσει της ανάλυσής του καταλήγει σε απόδοση 1.85.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Καλά πήγαμε το Σάββατο στα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης. Έμεινε στο void το σημείο στην αναμέτρηση Λούτον – Γουλβς, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπέρνλι και πλήρωσε την άλλη επιλογή μας. Συνέχεια σήμερα Τρίτη, σε μία εβδομάδα που ναι μεν δεν έχει ευρωπαϊκές διοργανώσεις, υπάρχουν όμως αναμετρήσεις για τα εγχώρια πρωταθλήματα και κύπελλα.

Προς Ισπανία μεριά θα κινηθεί απόψε η στήλη και πιο συγκεκριμένα με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μαγιόρκα και την Μπαρτσελόνα. Από εκτός έδρας με 5-3 από την Χιρόνα προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ η Μπαρτσελόνα το Σάββατο πέτυχε μεγαλειώδη ανατροπή – νίκη απέναντι στη Θέλτα με 3-2, ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0.

Η Μπαρτσελόνα μετρά έντεκα διαδοχικές νίκες επί της Μαγιόρκα ανεξαρτήτως έδρας και παράλληλα, στην έδρα της Μαγιόρκα, μετράει επτά σερί διπλά. Εξαιρετικό θα έλεγα, όμως απόψε οι δύο ομάδες θα εμφανιστούν με ροτέισον, σύμφωνα πάντοτε με τα λεγόμενα των προπονητών τους.

Καμία από τις δύο άμυνες δεν με έχει πείσει, ενώ επιθετικά βρίσκουν με ευκολία τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Το over 2,5 καλοπληρώνει και αυτή θα είναι η επιλογή μου.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
22:30
Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα
Over 2,5
1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις