Τις Δευτέρες ρεφάρουμε

προγνωστικά

Προγνωστικά σε Δανία και δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας από τον #Aristotelis με δυάδα που τριπλασιάζει!

Καλησπέρα φίλοι μου. Επίσημα η Δευτέρα είναι η μέρα της ρέφας, για να το πω πιο σωστά τη Δευτέρα όλοι οι παίκτες παγκοσμίως προσπαθούν να πάρουν πίσω τα χαμένα του Σαββατοκύριακου. Μελετήσαμε λοιπόν και βγάλαμε προγνωστικά με μία δυάδα. Όχι, το χεράκι μας δεν το ακουμπάμε όσον αφορά το ντέρμπι.

Προγνωστικά: Νόρτζελαντ – Χβιντόβρε

Το πρώτο παιχνίδι είναι από τη Δανία. Μία από τις καλύτερες επιθέσεις της χώρας, η Νόρτζελαντ, υποδέχεται μία από τις χειρότερες άμυνες, αυτή της Χβιντόβρε. Δεν δυσκολεύτηκα και πολύ να βρω εδώ το σημείο μου αλλά το τράβηξα λίγο παραπάνω για να πληρωθώ το κάτι παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι περιμένω πολύ ανοιχτό παιχνίδι και επιλέγω το over 3,5 σε απόδοση 2.05 από τη Stoiximan.

Ααράου – Βαντούζ

Το δεύτερο παιχνίδι είναι από την Ελβετία. Η Ααράου υποδέχεται τη Βαντούζ. Εδώ λίγο μπερδεμένα μας τα λένε αφού το φαβορί βάσει αποδόσεων είναι οι γηπεδούχοι. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη κατάσταση ενώ σκοράρουν απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Στο μυαλό μου βλέπω ήδη ένα σκορ 1-2 και θεωρώ πως το over 2,5 σε απόδοση 1.62 από τη Stoiximan μοιάζει με δώρο.

Αυτή λοιπόν είναι η δυάδα μου για σήμερα και πληρώνει συνολικά 3.32. Θα την τιμήσω με 20 μονάδες.

Τις Δευτέρες ρεφάρουμεΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τις Δευτέρες ρεφάρουμε

Δυάδα απόδοσης 3.32
20:00
Νόρτζελαντ - Χβιντόβρε
Over 3,5
2.05
20:30
Ααράου - Βαντούζ
Over 2,5
1.62
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις