Ντέρμπι με γκολ και ειδικά στο 2.00

Προγνωστικά

Ο #Jimandrez αναλύει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και καταλήγει σε δύο δυνατά προγνωστικά μέχρι το διπλασιασμό.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Δευτέρας με ντέρμπι στο ελληνικό πρόγραμμα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αυτό. Φυσικά έχουμε προγνωστικά για την αναμέτρηση, σε ένα κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι που ενδέχεται… να δούμε πολλά και διάφορα.

Προγνωστικά: Derby Time με ειδικά και γκολ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας στη Λεωφόρο, περιττές οι όποιες αγωνιστικές αναλύσεις για τους δύο, αμφότερες προέρχονται από τις τεράστιες νίκες την Πέμπτη. Στοιχηματικά βρίσκουμε δύο «λαθάκια» στις αποδόσεις, που αξίζουν σχολιασμό. Αρχικά το αμφίτερμα στο διπλασιασμό είναι… εξαιρετικό. Η σκοπιμότητα δεν υπάρχει σε αυτό το ματς, θέλουν και οι δύο να κερδίσουν για τους δικούς τους λόγους, οπότε επιλέγουμε το να σκοράρουν και οι δύο, περιμένοντας το ματς να ξεκινήσει από το 1-1.

Παράλληλα μία ειδική επιλογή έχει αξία και βρίσκεται στους παίκτες. Ο Τσούμπερ είναι σε καλή κατάσταση, μπορεί να βρει τους χώρους και να κάνει σουτάκι στην εστία. Στο 1.75, είναι τίμιο, το έχει επιβεβαιώσει με Βόλο και Ολυμπιακό.

Ντέρμπι με γκολ και ειδικά στο 2.00ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ντέρμπι με γκολ και ειδικά στο 2.00

Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Goal/goal
2.00
BET: 20 units
Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Τσούμπερ over 0,5 προσπάθεια στην εστία
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις