Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ προγνωστικά

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ προγνωστικά

  • «Απόστολος Νικολαΐδης» (16.003), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Τιάγκο Μάρτινς.
  • Στα τελευταία έντεκα μεταξύ τους ματς ο ΠΑΟΚ έχει πέντε νίκες, ο Παναθηναϊκός τέσσερις και δύο ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Ως γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες κόντρα στον ΠΑΟΚ.
  • Σημειώθηκαν 2-3 γκολ στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις τους.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκός

Δε φάνηκε να πτοείται μετά την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι και παρά το ροτέισον του Γιοβάνοβιτς πέρασε εύκολα από την Τρίπολη. Με επιβλητική εμφάνιση κέρδισε με 4-1 τον Αστέρα και επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα. Ο Αράο άνοιξε λογαριασμό με το «τριφύλλι» μόλις στο πέμπτο λεπτό, με τους γηπεδούχους να απαντούν στο 7’ με τον Καλτσά. Οι «πράσινοι» ανέκτησαν το προβάδισμα στο 31’ με τον Βέρμπιτς και έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 1-3 λίγο πριν το ημίχρονο, όταν ο Σπόραρ νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι αλλά και στην επαναφορά από τον Παπαδόπουλο. Τελικά, οι «πράσινοι» κέρδισαν ξανά πέναλτι, αυτή τη φορά αρκετά αμφισβητούμενο. Ο Ιωαννίδης ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα για το 1-3 στο 80’ και σκόραρε ξανά στο 87’ για το τελικό 1-4. Έτσι, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην τρίτη θέση, στο -4 από τον πρώτο Ολυμπιακό και στο -1 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ομάδες που έχουν παίξει ένα ματς περισσότερο.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία επτά ματς του επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Πέρα από τους Μάγκνουσον και Αϊτόρ, τραυματίστηκαν και οι Σπόραρ και Πάλμερ-Μπράουν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Γέντβαϊ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ – Τσέριν, Πέρεθ, Βιλένα – Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Συνέχισε τις νίκες με το επιβλητικό 3-0 επί του Βόλου και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ήταν καθοριστικά για την έκβαση της αναμέτρησης, η οποία αποτέλεσε παράσταση για έναν ρόλο. Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κουλιεράκη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τάισον στο 39’. Ο Βραζιλιάνος δημιούργησε και το 2-0 με σκόρερ τον Μουργκ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου. Ο Σαμάτα στο 55’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «δικεφάλου του βορρά». Τέταρτη νίκη σε έξι ματς για τους Θεσσαλονικείς, που απέχουν τρεις βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Stat attack: Μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες σκοράροντας ακριβώς από τρία γκολ.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες, ενώ κι ο Μεϊτέ είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Κετζιόρα, Τροστ-Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Τσιγγάρας, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Σαμάτα.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να ξαναβρίσκει τη φόρμα του και πρόκειται να προσφέρει ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς. Ωστόσο, οι «πράσινοι» δείχνουν να βρίσκονται ένα «κλικ» πιο πάνω ποιοτικά. Σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα της έδρας αλλά και το κίνητρο να την εκμεταλλευτούν απέναντι στον «δικέφαλο του βορρά», κάτι που δεν κατάφεραν σε τρία ματς πέρσι, η πλάστιγγα γέρνει προς τα αριστερά. Θα πάρουμε τον άσο στο 2.02 της Stoiximan.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
1
2.02
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις