ΟΦΗ – ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΟΦΗ - ΑΕΚ προγνωστικά

ΟΦΗ - ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΟΦΗΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΟΦΗ – ΑΕΚ προγνωστικά

  • «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (9.088), Ηράκλειο.
  • Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.
  • Η ΑΕΚ έχει απολογισμό 7-1-1 στα τελευταία εννιά ματς απέναντι στον ΟΦΗ.
  • Εκτός έδρας, η ΑΕΚ είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με αντίπαλο τον ΟΦΗ.
  • Στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις τους επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Ρεπορτάζ ΟΦΗ

Απέσπασε την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία του μετά το εκτός έδρας 1-1 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ο Μαλής έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο δέκατο λεπτό, με προβολή από κοντά έπειτα από κόρνερ του Χουάνπι και κεφαλιά-πάσα Ζοάο Πέδρο. Ο ΟΦΗ απάντησε γρήγορα με τον Φελίπε να πλασάρει άψογα στο 20’ σε φάση διαρκείας. Από τότε οι Κρητικοί είχαν αρκετές ευκαιρίες για να ανατρέψουν το σκορ, με κορυφαίες το δοκάρι του Μπάκιτς στο 48’ και την κεφαλιά του Φελίπε που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καπίνο στο 50’. Στο δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και βρέθηκαν κοντά στο γκολ, όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Ένατος βαθμός αυτός για τον ΟΦΗ, που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Stat attack: Το goal/goal επιβεβαιώθηκε σε τέσσερα από τα έξι φετινά επίσημα ματς.

Απουσίες: Με τον Ντίκο και τον Ριέρα να επιστρέφουν, μοναδική απουσία για τον ΟΦΗ είναι αυτή του Χριστογεώργου.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Μπάουμαν – Βούρος, Πασαλίδης, Κάρο – Λάρσον, Μεγιάδο, Γκλέιζερ, Θοράρινσον – Γκαγέγκος – Φελίπε, Μπάκιτς.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Μετά κόπων και βασάνων, η ΑΕΚ έφτασε στην πρώτη εντός έδρας νίκη της στην σεζόν με το 2-1 επί του Ατρομήτου. Σε ένα επεισοδιακό ματς η Ένωση κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να διατηρήσει την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με συγκομιδή έντεκα βαθμών σε πέντε ματς. Ο Άμραμπατ άνοιξε το σκορ στο 31’ με εκτέλεση πέναλτι, έπειτα από παράβαση στον Μάνταλο εντός της περιοχής. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα κυριαρχίας των γηπεδούχων, ο Ατρόμητος κατάφερε με το πρώτο κόρνερ του να ισοφαρίσει στο 78’, όμως σε μια αρκετά αμφισβητούμενη φάση το γκολ ακυρώθηκε. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και αποβολή του Σιντιμπέ στο 88’, με τον Ανγιέλσκι να ευστοχεί από τα έντεκα μέτρα για το 1-1. Ωστόσο, η Ένωση κέρδισε ένα ακόμα πέναλτι με τον Μάνταλο, κι ο Γκατσίνοβιτς το μετέτρεψε σε γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 2-1.

Stat attack: Δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε κανένα από τα δέκα επίσημα ματς που έχει παίξει φέτος.

Απουσίες: Θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Λιβάι Γκαρσία, Βίντα, Άμραμπατ, Χατζισαφί και Γιόνσον και χωρίς τον τιμωρημένο Σιντιμπέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μουκουντί, Κάλενς, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι – Ελίασον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Αραούχο, Πόνσε.

ΟΦΗ - ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά ΟΦΗ – ΑΕΚ

Κόντρα στον Ατρόμητο, παρά τη νίκη, η ΑΕΚ έδειξε ότι δεν είναι άτρωτη. Η σημερινή της αποστολή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη λόγω των απουσιών. Από την πλευρά του ο ΟΦΗ είναι πολύ δυνατός και σκοράρει με άνεση. Έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς της η Ένωση, μάλλον αυτό δε θα αλλάξει σήμερα. Στο 2.35 βρίσκουμε στη Stoiximan το goal/goal & over 2,5.

 

Combo
20:00
ΟΦΗ - ΑΕΚ
Goal/goal & over 2,5
2.35
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις