Κολάζουν τα 3.60 και 4.05

προγνωστικά

Άψογη ανάλυση ο #Psyradios για Α' και Β' Γερμανίας, με επιλογές που κολάζουν σε αποδόσεις έως 3.60 και 4.05.

Το χαμένο πέναλτι μόλις στο δεύτερο λεπτό και η κόκκινη της Μπενφίκα λίγο αργότερα δεν βοήθησαν τη δυάδα στα γκολ, ο δε Ικάρντι πάλι, παρόλο που είχε τις ευκαιρίες του, δεν σκόραρε ενώ στη Μαδρίτη Ρεάλ και Ουνιόν έπαιξαν καθαρή άμυνα χωρίς να υποπέσουν σε πέναλτι. Ευτυχώς όμως που η Μπάγερν και ο Χάρι Κέιν πλήρωσαν τη βασική επιλογή και κάπως έτσι το ταμείο έγραψε εκ νέου απώλειες αλλά περιορισμένες. 

προγνωστικά

Μετά τα ευρωπαϊκά κύπελλα επιστροφή στα γερμανικά γήπεδα με τα προγνωστικά σε Zweite και Bundesliga, καθώς η διαλογή έβγαλε επιλογές για όλα τα γούστα. 

Προγνωστικά: Γκολ, σκόρερ και πολλαπλά σκορ  

Μαγδεβούργο – Πατερμπόρν : Αφού κρατήθηκε στη κατηγορία πέρσι, ο σύλλογος από την ανατολική Γερμανία φέτος δείχνει ικανός για το κάτι παραπάνω. Το Μαγδεβούργο παίζει εξαιρετικό επιθετικό ποδόσφαιρο με 16 γκολ ήδη στο ενεργητικό του, σημειωμένα μάλιστα από δέκα διαφορετικούς παίκτες, διαθέτοντας μέχρι στιγμής τη καλύτερη επίθεση της Zweite. Νίκη απέναντι στη Πάτερμπορν όμως δεν έχει σημειώσει στις μέχρι τώρα μεταξύ τους αναμετρήσεις, με τους φιλοξενούμενους να ρολάρουν σιγά σιγά μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Άμυνα δεν παίζει καμία τους, υπό προϋποθέσεις το σκορ μπορεί να ξεφύγει απόψε. Κρατάω από ένα τουλάχιστον γκολ εκατέρωθεν και ζητάω νικητή. Ο Λούκα Σούλερ των γηπεδούχων μετράει ήδη τέσσερα γκολ στη σεζόν και είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων του Μαγδεβούργου, αυτό  το 2.40 για ένα του γκολ θα μπει επίσης στο παιχνίδι μου. 

Οσναμπρούκ – Αμβούργο :  Οι γηπεδούχοι τα έχουν βρει σκούρα μετά την άνοδό τους, μη έχοντας νίκη στη φετινή σεζόν, αλλά ούτε καν πόντο στην έδρα τους. Το Αμβούργο αφού έστειλε τον πλανήτη στο κουβά τη προηγούμενη αγωνιστική και έχοντας πλέον σοβαρό συνδιεκδικητή στη μάχη της ανόδου τη Φορτούνα, τα βασικά να κάνει στο ματς το έχει άνετα το διπλό. Μπορεί να έχει 35 ολόκληρα χρόνια να κερδίσει στη συγκεκριμένη έδρα, μπορεί να μέτρα τρεις απανωτές ήττες, όταν παίζει σε έδρες ομάδων που ανέβηκαν από τη τρίτη εν τη τάξει εγχώρια κατηγορία, αλλά απόψε αποκλείεται να πετύχει τόσο εχθρική διαιτησία όπως τη προηγούμενη αγωνιστική. Θα αποφύγω το σημείο, να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα μου φτάνει, κάτι σε καθαρή νίκη μου βγαίνει χωρίς να δεχθεί μάλιστα γκολ. 

Γκιρασί εσύ σούπερ σταρ  

Στουτγκάρδη – Ντάρμσταντ : Οκτώ προσπάθειες στην εστία με οκτώ γκολ για τον γεννημένο στη Γαλλία αλλά με καταγωγή από τη Γουινέα επιθετικό των Σουηβών και συνολικά 19 τέρματα και πρωτιά στο πίνακα των σκόρερ στη Γερμανία από το περσινό Σεπτέμβρη. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός, ότι η Στουτγάρδη κάνει νωρίς στη σεζόν πορεία πρωταθλητισμού και με νίκη απόψε πιάνει έστω και για λίγες ώρες κορυφή στη Bundesliga. Απίστευτη η δουλειά του Χένες, απίστευτο και το νεανικό σύνολο που κοουτσάρει με την αθλητικότητά του. Οι φιλοξενούμενοι το παλεύουν αλλά όσο οι βαθμοί δεν έρχονται τα πράγματα δυσκολεύουν για το αξιόμαχο κατά τα άλλα σύνολο του Λίμπερκνεχτ, το οποίο παρεμπιπτόντως δεν έχει κερδίσει ποτέ την αποψινή της αντίπαλο σε έξι μεταξύ τους αναμετρήσεις. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, κρατάω όμως μια πισινή, καθώς δεν έχουν νίκη απέναντι σε νεοφώτιστους στα τελευταία επτά παιχνίδια τους. Μου αρέσει όμως υπερβολικά το over στο ματς σε συνδυασμό με ένα γκολ του Γκιρασί, αφού τιμάται άνω του διπλασιασμού. Επίσης κρατάω και το γεγονός ότι αμφότερες έχουν πετύχει τα περισσότερα τους γκολ φέτος μεταξύ του 15ου και του 30ου λεπτού, ειδική επιλογή που καλοπληρώνει. 

Δες όλο το live bet του Psyradios με ένα κλικ

Combo
19:30
Μαγδεβούργο - Πάτερμπορν
12 & goal/goal
2.00
BET: 15 units
Μονό
19:30
Μαγδεβούργο - Πάτερμπορν
Γκολ Λούκα Σουλερ
2.40
BET: 10 units
Μονό
19:30
Οσναμπρούκ – Αμβούργο
Αμβούργο να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
2.20
BET: 15 units
Μονό
19:30
Οσναμπρούκ – Αμβούργο
Σκορ πολλαπλών επιλογών: 0-1, 0-2, 0-3
4.05
BET: 5 units
Combo
21:30
Στουτγκάρδη – Ντάρμσταντ
Over 2,5 & γκολ Γκιρασί
2.20
BET: 15 units
Ειδικό
21:30
Στουτγκάρδη – Ντάρμσταντ
Χρόνος επίτευξης πρώτου γκολ μεταξύ 15:00 – 29:59
3.60
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις