ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Δυάδες από ατόφιο χρυσάφι έως 6.68

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Δυάδες από ατόφιο χρυσάφι έως 6.68

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Δυάδες από ατόφιο χρυσάφι έως 6.68

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Δυάδες από ατόφιο χρυσάφι έως 6.68

Προγνωστικά

Αποδόσεις λαβράκια στα προγνωστικά Κυριακής από τον #TheMagician, που δίνει βάρος στα γκολ σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Καλημέρα σας. Με θετικό πρόσημο στα πονταρίσματα μας κλείσαμε και την Πέμπτη στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Conference και Europa League. Επιστροφή στα πρωταθλήματα και στις ευκαιρίες που υπάρχουν για σήμερα Κυριακή. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Όσα βάλουμε και όσα φάμε

Ξεκινάμε από την Ελβετία. Η Ιβερτόν ανέβηκε φέτος στην μεγάλη κατηγορία και μετά από έξι αγωνιστικές στέλνει μήνυμα ότι ήρθε για να μείνει. Με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Βρήκε δίχτυα στα πέντε από τα έξι παιχνίδια της, δυσκολεύοντας αφάνταστα στην έδρα της τους μεγάλους, όπως τις ευρωπαίες Σέρβετ (4-1) και Γιούνγκ Μπόις (2-2). Ομάδα με την έννοια της λέξης, όπου προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πρώτα απ’ όλα την έδρα της για συγκομιδή βαθμών.

Δεν θα την φοβίσει η φετινή Βασιλεία, η οποία δεν έχει σχέση με άλλες χρονιές που πρωταγωνιστούσε εντός και εκτός συνόρων. Σε πέντε παιχνίδια φέτος μετράει ισάριθμα goal/goal και over 2,5, δέχεται τουλάχιστον δύο ανά αγώνα και παρόλο που σκοράρει έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς. Χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις φέτος καθώς αποκλείστηκε από κάποια Τομπόλ από το Καζακστάν, στο δεύτερο γύρο του Conference League. Πολλά προβλήματα στην άμυνα, με την επίθεση να μην μπορεί να σηκώσει έξτρα βάρος.

Σημείο: Επιθετικά θα βρουν κενά αμφότερες οι ομάδες για ν’ απειλήσουν, μιας και οι άμυνες έχουν πολλά προβλήματα. Κρατάμε το over 2,5 με απόδοση 1.60 στη Stoiximan. Δεύτερη επιλογή το goal/goal και over 3,5 με απόδοση 2.62.

Στα κόκκινα το Λονδίνο

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας στην Αγγλία, όπου δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ αυτή την αγωνιστική. Αήττητοι συνεχίζουν οι γηπεδούχοι με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ μεσοβδόμαδα για την πρώτη αγωνιστική του Champions League κέρδισαν με 4-0 εντός έδρας την Αϊντχόφεν. Κερδίζουν λιγότερο πειστικά από πέρυσι, αλλά ο προπονητής Αρτέτα έχει δημιουργήσει ένα ομοιόμορφο και πλήρες σύνολο σ’ όλες τις γραμμές που θα πρωταγωνιστήσει για τον φετινό τίτλο.

Οι «πετεινοί» από την άλλη, στην μετά Κέιν εποχή τα πηγαίνουν και αυτοί περίφημα με τον Ποστέκογλου στον πάγκο, σκοράροντας δύο τουλάχιστον τέρματα σ’ αυτές τις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Ισοβαθμούν στην βαθμολογία με την σημερινή τους αντίπαλο, βρισκόμενοι δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή. Παίζουν γρήγορο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να έχουν την κατοχή της μπάλας σε κάθε αγώνα.

Σημείο: Ιδιαίτερο παιχνίδι με μεγάλη αντιπαλότητα, ενώ και οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο σκοράρισμα. Κρατάμε το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.85 στη Stoiximan.

Προγνωστικά: Ψάχνει λύτρωση

Πάμε Ολλανδία. Η Τσβόλε ανέβηκε φέτος στη μεγάλη κατηγορία και μέχρι στιγμής η πορεία της κρίνεται ικανοποιητική. Με δύο νίκες και μια ισοπαλία σε πέντε αγώνες, έχοντας σκοράρει σε όλα, βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας. Στόχος, η γρήγορη παραμονή, η οποία με τον τρόπο που αγωνίζεται μπορεί να γίνει σχετικά εύκολη υπόθεση. Δυσκολεύεται όπως είναι λογικό με τους μεγάλους, αλλά με τις υπόλοιπες τα πηγαίνει προς το παρόν καλά, κερδίζοντας βαθμούς. Μπορεί να σκοράρει αλλά η άμυνα της είναι ευάλωτη, δεχόμενη επτά τέρματα σε πέντε παιχνίδια.

Χαρακίρι από τα λίγα για την Άλκμααρ. Την Πέμπτη για το Conference League ενώ κέρδιζε με 3-0 μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στη Ζρίνσκι Μόσταρ, κατάφερε να ηττηθεί με 4-3! Η ψυχολογία λογικό είναι να βρίσκεται στα τάρταρα, αλλά η ομάδα του Γιάνσεν πρέπει να επιστρέψει συγκεντρωμένη, ώστε να συνεχίσει το απόλυτο 4/4 που έχει στο πρωτάθλημα. Σίγουρα θα θέλει να δώσει απαντήσεις και να φύγει με το διπλό, αλλά εκτός από το πρόσφατο κάζο έχει ν’ αντιμετωπίσει και την κούραση του έξτρα εκτός έδρας αγώνα. Πολύ καλή επιθετικά, σε φυσιολογικές συνθήκες εύκολα μπορεί να σκοράρει σήμερα.

Σημείο: Αμφότερες θ’ ασκήσουν πίεση για το αποτέλεσμα. Κρατάμε το goal/goal με απόδοση 1.69 στη Novibet.

Μάχη Ευρωπαίων

Μετακομίζουμε στη Γερμανία. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης την Πέμπτη κέρδισε με 2-1 την Αμπερντίν για το Conference League. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε μια φλύαρη υπεροχή, παρά τη διαφορά σε ποιότητα των δύο ομάδων και με την κατοχή της μπάλας να φθάνει στο 78% υπέρ της. Το ίδιο φειδωλή στο σκοράρισμα είναι η ομάδα και στην Bundesliga. Τέσσερις οι αγώνες, έξι οι βαθμοί, με τέσσερα τέρματα ενεργητικό (ένα σε κάθε ματς) και με τρεις ισοπαλίες βέβαια (1-1), καθώς επικράτησε μόνο την πρώτη αγωνιστική με 1-0 εντός έδρας της αδύναμης Ντάρμσταντ. Βγάζει φάσεις μπροστά στα αντίπαλα καρέ, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να λειτουργεί σωστά επιθετικά, ώστε να κερδίζει πιο εύκολα.

Περισσότερο έχασε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι της Πέμπτης για το Europa League απέναντι στην Φράιμπουργκ με 3-2, παρά το κέρδισε η τελευταία. Τα προβλήματα στην άμυνα παραμένουν, καθώς πέρα από τα δύο του Ολυμπιακού, δέχτηκε τέσσερα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ την τελευταία αγωνιστική και πέντε από τη Στουτγάρδη αρχές του μήνα. Με έξι βαθμούς σε τέσσερις αγώνες η Φράιμπουργκ, βρίσκεται στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα. Για λίγο έχασε πέρυσι την τετράδα και περιορίστηκε στην πέμπτη θέση, αλλά εάν θέλει να επαναλάβει την πορεία της πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Σημείο: Κρατάμε το goal/goal με απόδοση 1.69 στην Novibet. Με απόδοση 2.55 επίσης στην Novibet θα κρατήσω και το 1-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Προγνωστικά: Αναμένονται απαντήσεις

Επόμενη στάση Πορτογαλία, εκεί όπου η  Πορτιμονένσε θα υποδεχτεί την Μπενφίκα. Έπρεπε να φθάσουμε στην πέμπτη αγωνιστική για κατακτήσουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν οι γηπεδούχοι, εκτός έδρας επί της Γκιμαράες με γκολ στο 90+6′! Δέχθηκε σ’ όλους τους αγώνες της γκολ και ειδικά απέναντι στις πιο ισχυρές της κατηγορίας, γνώρισε εύκολες ήττες. Δεν μπορεί να παίξει ανοιχτά σήμερα καθώς κινδυνεύει να δεχτεί πολλά τέρματα, αν και στην έδρα της θα ποντάρει περισσότερο για κάποιο βαθμολογικό όφελος. Δυστυχώς όμως για την ίδια πετυχαίνει τους «αετούς» της Λισαβόνας να διψάνε για τη νίκη. Πρώτον γιατί την Τετάρτη δέχτηκαν πλήγμα με την εντός έδρας ήττα από την Σάλτσμπουργκ για το Champions League και δεύτερον να παραμείνουν κοντά στην κορυφή. Τέσσερις νίκες και μία ήττα (στην πρεμιέρα από την Μποαβίστα), στο -1 από την κορυφή, με τρεις ομάδες να την προσπερνούν. Περιμένω αντίδραση των φιλοξενούμενων και πίεση από το πρώτο λεπτό.

Σημείο: Πληρώνει ψίχουλα το διπλό. Μια καλή απόδοση την οποία θα κρατήσω για τα προγνωστικά και μπορεί να την επαληθεύσει η Μπενφίκα είναι να σκοράρει over 2,5 γκολ με απόδοση 1.93 στην Stoiximan.

Όλα υπέρ της

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας στη Γαλλία. Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε νωθρά το πρωτάθλημα, με δύο ισοπαλίες και την κόντρα Εμπαπέ – διοίκησης να κρατά για εβδομάδες. Ο Γάλλος σταρ ενσωματώθηκε όμως στην ομάδα, ήρθαν νίκες μέχρι την σφαλιάρα από την Νις εντός έδρας με 2-3 την τελευταία αγωνιστική. Ίσως ταρακουνήθηκαν οι παίχτες και επικράτησαν εντός έδρας την Τρίτη απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ με 2-0, ούσα καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Κριτική δέχθηκε και ο Ισπανός προπονητής της Λουίς Ενρίκε, με τη νίκη σήμερα να του εξασφαλίζει ηρεμία.

Η Μαρσέιγ αντιθέτως αγωνίστηκε Πέμπτη για το Europa League, εκτός έδρας απέναντι στον Άγιαξ, φέρνοντας ισοπαλία 3-3. Αήττητη στο πρωτάθλημα με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, αλλά πειστικό ποδόσφαιρο δεν παίζει. Μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό, είχε δημιουργηθεί άσχημο κλίμα εναντίον του προπονητή Μαρθελίνο, ο οποίος και παραιτήθηκε μετά το εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Τουλούζ. Στους οχτώ βαθμούς οι γηπεδούχοι, ένα παραπάνω έχει η Μαρσέιγ στο -2 από την κορυφή, που πρέπει πέρα από τις δύο μέρες λιγότερης ξεκούρασης με το ταξίδι στο Άμστερνταμ, καλείται να ξεπεράσει και το εχθρικό κλίμα που θα δημιουργηθεί στο Στα Ντε Φράνς.

Σημείο: Στα τελευταία 15 ματς με γηπεδούχο την Παρί Σεν Ζερμέν, η Μαρσέιγ έχει 13 ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη. Θα πάω με τον άσο σε απόδοση 1.65 στη Stoiximan, μιας και όλα δείχνουν πως Παριζιάνοι είναι πιο κοντά στην νίκη.

Καλή επιτυχία.

Δυάδες από ατόφιο χρυσάφι έως 6.68ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δυάδες από ατόφιο χρυσάφι έως 6.68

Δυάδα απόδοσης 2.88
15:15
Ιβερτόν - Βασιλεία
Οver 2,5
1.60
16:00
Άρσεναλ - Τότεναμ
Goal/goal & over 2,5
1.80
BET: 20 units
Δυάδα ρίσκου απόδοσης 6.68
15:15
Ιβερτόν - Βασιλεία
Goal/goal & over 3,5
2.62
18:30
Άιντραχτ Φρανκφρούτης - Φράιμπουργκ
Αnytime score: 1-1
2.55
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.86
17:45
Τσβόλε - Άλκμααρ
Goal/goal
1.69
18:30
Άιντραχτ Φρανκφρούτης - Φράιμπουργκ
Goal/goal
1.69
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.18
20:00
Πορτιμονένσε - Μπενφίκα
Μπενφίκα over 2,5
1.93
21:45
Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ
1
1.65
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις