Στο Βέλγιο με 1.90

προγνωστικά

Σημείο από Βέλγιο έχει στα σημερινά του προγνωστικά ο #DonKixotis, με απόδοση στο 1.90.

Πέρασαν έξι απογεύματα από την τελευταία στήλη, όπως ξέρουν οι περισσότεροι δεν είμαι fun της Ευρώπης! Ναι, δεν λέω, πάρα πολύ ωραία για να την παρακολουθείς αλλά οι πρώτες αγωνιστικές χρειάζονται προσοχή, καθώς τα εδάφη είναι αχαρτογράφητα και μην ξεχνάμε τα μεγάλα χρηματικά ποσά που υπάρχουν πίσω απο κάθε νίκη και ισοπαλία που αυτά ενισχύουν το κίνητρο που έχουν οι ομάδες για να δώσουν τα πάντα με σκοπό το αποτέλεσμα με κάθε κόστος!

Προγνωστικά Βελγίου

Σήμερα θα πάμε στην αναμέτρηση της Σταντάρ Λιέγης με τη Βέστερλο. Ένα βαθμό έχουν πάρει οι φιλοξενούμενοι και αυτός την πρώτη αγωνιστική στην έδρα της Γιούπεν και από τότε έχουν υποστεί έξι συνεχόμενες ήττες. Δεν βρίσκω λόγους για να μην έρθει η έβδομη σερί ήττα στο σημερινό παιχνίδι. Αμυντικά δεν πείθουν, στην επίθεση δεν είναι καλοί στη δημιουργία και δεν πιστεύω να προβάλλουν καμία αντίσταση.

Δεν περιμένω να απειλήσουν γενικότερα και θεωρώ ότι ένα τέρμα θα είναι αρκετό για να πάρει τους τρεις βαθμούς η Σταντάρ. Η οποία Σταντάρ, έχει ανεβασμένο ηθικό μετά το πρόσφατο διπλό στην έδρα της Γιούπεν στην σχετικά εύκολη επικράτηση της το περασμένο Σαββατοκύριακο. Όλα τα δεδομένα στο μυαλό μου τείνουν προς τα αριστερά και θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στους γηπεδούχους.

Στο Βέλγιο με 1.90ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στο Βέλγιο με 1.90

Μονό
21:45
Σταντάρ Λιέγης - Βέστερλο
1
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις