ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Φαβορί ο Μίλκινς με 2.05

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Φαβορί ο Μίλκινς με 2.05

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Φαβορί ο Μίλκινς με 2.05

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Φαβορί ο Μίλκινς με 2.05

Φαβορί ο Μίλκινς με 2.05

Η μάχη του Ρόμπερτ Μίλκινς με τον Μάρκο Φου απασχολεί τον #Snookerbet και τα προγνωστικά σνούκερ της Παρασκευής.

Οι προκριματικοί του International Championship πλησιάζουν στο τέλος τους, αλλά και το σημερινό πρόγραμμα είναι γεμάτο με ευκαιρίες στα προγνωστικά σνούκερ. Αρκεί να «διαβάσει» κανείς καλά τους αγώνες και να έχει και λίγο με το μέρος του την τύχη.

Φυσικά, δεν λείπουν και οι αμφίρροπες μάχες. Στο session των 11:30 ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ρόμπερτ Μίλκινς με τον Μάρκο Φου, η οποία θυμίζει στους πιο παλιούς τον προημιτελικό της διοργάνωσης του 2014. O Άγγλος είχε κάνει τότε τη μίνι έκπληξη, μια και επικράτησε 6-5 κερδίζοντας με μία επίσκεψη το decider frame.

Έκτοτε, βέβαια, έχουν αλλάξει πολλά. Ο Φου δεν έχει ξεπεράσει ένα πρόβλημα με την όρασή του που τον ταλαιπωρεί από το 2019. Μετέχει στο σιρκουί με invitational card και έδειξε σημάδια ανάκαμψης μόλις πριν λίγες μέρες. Όταν νίκησε τον Χοσεΐν Βαφάι με 5-4, για τα προκριματικά του Wuhan Open. Ο Μίλκινς, αντίθετα, έχει γίνει… μεγάλος και τρανός. Από αιώνιος loser, έχει μετατραπεί σε άξιο πρωταθλητή στα 47 του: Ήδη μετρά δύο ranking τίτλους στο ενεργητικό του, ενώ είχε πολύ καλή παρουσία και στο πρόσφατο Shanghai Masters.

Ο «Γαλατάς» είναι το φαβορί και αν ποντάρουμε στη νίκη του με χάντικαπ 1,5 frame (έως και 6-4), βγάζουμε απόδοση άνω του 2.00 στο Pamestoixima.gr. Η παράδοση είναι υπέρ του Φου, αλλά είναι λίγο πλασματική. Δεν υπάρχει μεταξύ τους αγώνας μετά το 2018, από τότε δηλαδή που ο άσος απ’ το Χονγκ Κονγκ παρουσίασε το πρόβλημα με τα μάτια του.

Πάνε για πολλά με λίγα

Όσοι δίνουμε προγνωστικά σνούκερ σε προκριματικά μεγάλων τουρνουά, στηρίζουμε πολλά στους αγώνες των top παίκτων με τους πολύ αδύναμους. Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, να μη μας ιντριγκάρει το ματς του Νιλ Ρόμπερτσον με τον συμπατριώτη του Αυστραλό, Ράιαν Τόμερσον. Οι δυο τους αναμετρήθηκαν και στις αρχές του μήνα για το Wuhan Open με τον Robbo να κυριαρχεί (5-0). Και το ερώτημα για αύριο δεν είναι αν ο συμπαθής Τόμερσον θα νικήσει, αλλά αν θα κερδίσει τουλάχιστον ένα frame!

Η διαφορά κλάσης είναι μεγάλη. Αλλά και ο Τόμερσον δεν είναι τόσο «λίγος», ώστε να μην μπορεί να πάρει ένα frame απ’ τον μεγάλο αντίπαλό του. Δεν θα δείξει μεγαλοψυχία ο Ρόμπερτσον, αυτό είναι σίγουρο. Κι ας έχει υπό την προστασία του τον συμπατριώτη του. Πιστεύουμε, όμως, ότι στατιστικά είναι πιο δύσκολο το δεύτερο whitewash μέσα σε λίγες μέρες. Επομένως, επιλέγουμε το +5,5 του Τόμερσον στο 1.62 της Stoiximan.

Αντίστοιχα, δεν περιμένουμε ότι ο Τζο Ο’Κόνορ θα χάσει περισσότερα του ενός frames από την Μπαϊπάτ Σιριπαπόρν. Η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια γυναικών έφτασε κοντά στην παρθενική νίκη της στο Tour πρόσφατα. Έχασε όμως με 4-3 από τον Μοχάμεντ Ασίφ, παρότι είχε προβάδισμα με 3-1. Ο Ο’Κόνορ είναι πιο δυνατός αντίπαλος και θα τιμωρήσει πιο σκληρά πιθανά λάθη της. Το χάντικαπ 4,5 frames με απόδοση 1.57 έχει πολλές πιθανότητες να περάσει. Και σε δυάδα με το +5,5 του Τόμερσον, το κέρδος θα είναι άκρως ικανοποιητικό.

Προγνωστικά σνούκερ: Μπορεί το 6-0 ο Χίγκινς

Θα κυνηγήσουμε, πάντως, ένα whitewash και σήμερα. Στις 21:30 ο Τζον Χίγκινς αντιμετωπίζει τον πρωτάρη στο Tour, Μανασαβίν Φετμαλαϊκούλ, και έχει πολλές πιθανότητες να νικήσει 6-0, ακριβές σκορ που βρίσκουμε σε απόδοση 3.00 στο Pamestoixima.gr.

Πάντα μια τέτοια πρόταση εμπεριέχει ρίσκο. Παρόλο που ο Χίγκινς έπαιξε καλά στο Shanghai Masters (κι ας έχασε όπως έχασε απ’ τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν στον προημιτελικό), η πιθανότητα απώλειας ενός τουλάχιστον frame υπάρχει. Υπάρχει ωστόσο και ο παράγοντας «δέος» που θα νιώσει ο Φετμαλαϊκούλ.

Ο ταϊλανδικής καταγωγής rookie (γιος του ιδιοκτήτη της λέσχης του Ντάρλινγκτον, όπου εξασκούνται οι Τεπτσάγια Αν-Νου, Τζόου Γιουελόνγκ κ.ά.) αντιμετωπίζει για πρώτη φορά τόσο μεγάλο όνομα. Έτσι, η διαχείριση της κατάστασης δεν θα είναι τόσο εύκολη για αυτόν.

Φαβορί ο Μίλκινς με 2.05ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Φαβορί ο Μίλκινς με 2.05

Μονό
11:30
Μίλκινς - Φου
1 (-1,5)
2.05
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.54
16:30
Ο'Κόνορ - Σιριπαπόρν
1 (-4,5)
1.57
21:30
Ν. Ρόμπερτσον - Τόμερσον
2 (+5,5)
1.62
BET: 10 units
Μονό
21:30
Χίγκινς - Φετμαναϊκούλ
Ακριβές σκορ: 6-0
3.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις