Σε κακό φεγγάρι η Μπέρμιγχαμ

Προγνωστικά

Στην Championship και την αναμέτρηση της Μπέρμιγχαμ με την ΚΠΡ ψάχνει προγνωστικά ο #Nikolas43 σε αποδόσεις 2.10 και 4.15.

Καλησπέρα σε όλους. Όγδοη αγωνιστική ημέρα στην αγαπημένη μας Championship με μια αναμέτρηση που μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά Championship: Μπέρμιγχαμ – ΚΠΡ

Σε κακή αγωνιστική φόρμα οι σημερινοί αντίπαλοι και αναζητούν μια επανεκκίνηση. Η Μπέρμιγχαμ έχει το μαξιλαράκι της καλής εκκίνησης της στο πρωτάθλημα κάτι που την τοποθετεί στην έβδομη θέση. Ένα αγωνιστικό ντεφορμάρισμα με 0-1-3 στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεν της επιτρέπει να βρεθεί ψηλότερα. Από την άλλη η ΚΠΡ επιμένει στις κακές εμφανίσεις. Έχει κάποιες αναλαμπές, κάτι το οποίο τις έχει φέρει δυο νίκες σε δύσκολες έδρες, μοναδικές στο πρωτάθλημα ως τώρα. Μας δείχνει πως το καλό της πρόσωπο, αν εμφανιστεί, θα το δείξει μακριά από την έδρα της. Θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή αγωνιστική κατάσταση των γηπεδούχων και να πανηγυρίσει το τρίτο της διπλό.

Σε γενικές γραμμές βρίσκουν γκολ, τα οποία στα περισσότερα παιχνίδια τους δεν είναι αρκετά. Κατά μέσο όρο ένα γκολ το σκοράρουν, το πρόβλημα όμως βρίσκεται πίσω. Το βασικό μου ποντάρισμα θα είναι το οver 2,5 στο 2.10 για το οποίο όμως θέλουμε ένα γκολ νωρίς. Αν το παιχνίδι κυλάει στο 0-0 πιθανό να προσέξουν περισσότερο τις άμυνες τους. Όπως είπα η Μπέρμιγχαμ είναι σε κακή κατάσταση αγωνιστικά και η ΚΠΡ έχει τις καλές της μέρες εκτός έδρας μέχρι τώρα. Με ρίσκο και χαμηλό ποντάρισμα θα προτιμήσω το διπλό στο 4.15.

Σε κακό φεγγάρι η ΜπέρμιγχαμΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Σε κακό φεγγάρι η Μπέρμιγχαμ

Μονό
22:00
Μπέρμιγχαμ - ΚΠΡ
Over 2,5
2.10
BET: 25 units
Ρίσκο
22:00
Μπέρμιγχαμ - ΚΠΡ
2
4.15
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις