ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Κυνηγώντας... το μηδέν!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Κυνηγώντας... το μηδέν!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Κυνηγώντας... το μηδέν!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Κυνηγώντας… το μηδέν!

Κυνηγώντας... το μηδέν!

Τα προγνωστικά σνούκερ συνεχίζονται από τον #Snookerbet με προτάσεις από τα προκριματικά του International Championship.

Το φαβορί αυτό δεν είναι άλλο από τον Μαρκ Γουίλιαμς. Στον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή θα στηρίξουμε το βραδινό παρολί με προγνωστικά σνούκερ, μια και αντιμετωπίζει στις 21:30 τη Ρεμπέκα Κένα.

Η 34χρονη Αγγλίδα είναι η κατά τεκμήριο πιο αδύναμη από τις πέντε γυναίκες που μετέχουν στο επαγγελματικό σιρκουί. Και, παρά την πρόοδο που έχει κάνει, υστερεί και έναντι όλων των ανδρών συναδέλφων της. Είναι λογικό η απόδοση του 6-0 υπέρ του Γουίλιαμς (με τη μορφή χάντικαπ 5,5 frames) να μην πληρώνει πολύ (1.62 στη Fonbet). Ίσως θα άξιζε να κυνηγήσουμε ότι η Κένα θα κερδίσει ένα frame, πράγμα διόλου απίθανο. Ο Ουαλός, ωστόσο, δεν χαρίζει κάστανα. Ο μόνος κίνδυνος είναι να μην πιάσει έστω το 7 ή και το 6 της απόδοσής του.

Αν το συνδυάσουμε με το over 8,5 frames (1.38) στον αγώνα του Τζέιμι Τζόουνς με τον Άσλι Κάρτι, η δυάδα πιάνει απόδοση 2.24. Η πιθανότητα να δούμε ντέρμπι σ’ αυτό το ζευγάρι είναι μεγάλη: Ο Κάρτι έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, με αποκορύφωμα την πορεία μέχρι τους «8» του European Masters. Ο Τζόουνς, αντίθετα, μοιάζει να μην έχει βρει ακόμα τα πατήματά του. Είναι το λογικό φαβορί, αλλά δεν θα είναι απίθανη η έκπληξη. Όποιος κι αν χάσει, πάντως, περιμένουμε να κερδίσει τουλάχιστον τρία frames.

Κάτι θα κάνει ο Ασίφ

Πιο μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο αγώνας του Μαρκ Σέλμπι με τον Μοχάμεντ Ασίφ στις 16:30. Ο 41χρονος Πακιστανός, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ερασιτεχνών (2012, 2019), έχει σημειώσει αρκετές νίκες από πέρυσι που έγινε επαγγελματίας. Όμως, το ολίγον… αρχέγονο στιλ παιχνιδιού του δεν του επιτρέπει να κοντράρει κορυφαίους παίκτες.

O Ασίφ είναι καλός potter, αλλά υστερεί στο positional play και την τακτική. Απέναντι στον μετρ του είδους, λοιπόν, δεν έχει τύχη να νικήσει. Ο Σέλμπι είχε καλή παρουσία στο πρόσφατο Shanghai Masters, έσπασε μία αρνητική παράδοση ετών με την άνετη νίκη του επί του Τραμπ και «λύγισε» στις λεπτομέρειες από τον μεγάλο Ρόνι Ο’Σάλιβαν στον ημιτελικό. Στα προκριματικά, ωστόσο, έχει την τάση να μην παρουσιάζεται πάντοτε σοβαρός. Έτσι, θα ποντάρουμε ότι ο Ασίφ θα κερδίσει τουλάχιστον δύο frames (αβάντζο +4,5 με απόδοση 1.87 στη Novibet).

Για να διπλασιάσουμε το προσδοκώμενο κέρδος, θα το συνδυάσουμε με την άνετη νίκη του Φαν Τζενγί επί του Μοσταφά Ντόργκαμ στο 1.55. Ο ταλαντούχος Κινέζος έχει πολλές πιθανότητες να βγάλει το χάντικαπ 4,5 frames (νίκη με 6-1 ή 6-0) επί του rookie Αιγύπτιου.

Προοπτικές για ντέρμπι

Θα προτείνουμε και ένα μονό αποδεκτό από το πρόγραμμα των 16:30. Ο Έλιοτ Σλέσορ είναι το φαβορί απέναντι στον Χαμάντ Μία, όμως η μέχρι τώρα παρουσία τους στη σεζόν δεν δικαιώνει τις αποδόσεις. Ο Μία έχει σημειώσει τρεις νίκες στους ισάριθμους τελευταίους αγώνες του, με πιο σημαντική αυτή επί του Τζόου Γιουελόνγκ για το British Open. Παρουσιάζει άλλο πρόσωπο αφότου απέφυγε… από σπόντα τον υποβιβασμό πέρυσι.

Ο Σλέσορ, πάλι, δεν έχει αρχίσει ιδανικά τη σεζόν. Σαφώς και παραμένει το φαβορί, αλλά το ματς μπορεί να γίνει ντέρμπι. To over 9,5 frames είναι πιθανό, αλλά και ελκυστικό με το 2.00 της Fonbet. Θα το τιμήσουμε, γνωρίζοντας το ρίσκο. Θέλουν και λίγο τζόγο τα προγνωστικά σνούκερ, δεν μπορούμε να πηγαίνουμε πάντα στα σίγουρα.

Κυνηγώντας... το μηδέν!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Κυνηγώντας... το μηδέν!

Δυάδα απόδοσης 2.90
16:30
Σέλμπι - Ασίφ
2 (+4,5)
1.87
11:30
Φαν - Ντόργκαμ
1 (-4,5)
1.55
BET: 10 units
Μονό
16:30
Σλέσορ - Μία
Over 9,5 frames
2.00
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.24
21:30
Μ. Γουίλιαμς - Κένα
1 (-5,5)
1.62
21:30
Τζέιμι Τζόουνς - Κάρτι
Over 8,5 frames
1.38
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις