Κουνάμε σεντόνι με ειδικά και γκολ έως 3.84!

προγνωστικά

Στα σημερινά προγνωστικά του, ο #Psyradios ποντάρει σε ειδικά στοιχήματα και γκολ από τη βραδιά του Champions League.

Είμαι ξεκάθαρα σε κακό φεγγάρι το τελευταίο καιρό. Άκλαυτη πήγε η δυάδα της Δευτέρας, καθώς η μεν Αλ Ιτιχάντ φόρτωσε με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο τους Ουζμπέκους, αλλά στο δεύτερο απλά περπατούσε, η δε Αλ Χιλάλ δυσκολεύτηκε ακόμα πιο πολύ, σκοράροντας μόλις και μετά βίας στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Κάπως έτσι καταγράψαμε εκ νέου απώλειες. Μέσα στο πρόγραμμα είναι όλη αυτή η κατάσταση, μέχρι να γυρίσει το μπιφτέκι, απλά ποντάρουμε συντηρητικά. Ας ξεκινήσουμε και σήμερα λοιπόν με τα προγνωστικά από το δεύτερο πιάτο της πρεμιέρας στους ομίλους του Champions League.

Προγνωστικά: Γκολ ομάδας και σκόρερ

Γαλατασαράι – Κοπεγχάγη : 10 χρόνια πάρα ένα μήνα και κάτι (5/11/2013) έχουν περάσει από τότε που συναντήθηκαν για τον ίδιο θεσμό οι δύο ομάδες και πάλι στη Κωνσταντινούπολη. Μοναδικός παρών από εκείνο το 3-1 ο αειθαλής Μουσλέρα, με τους Τούρκους να έχουν στο ρόστερ τότε τους Φελίπε Μέλο, Ντρογκμπά και Σνάιντερ. Η φετινή έκδοση της „Τσίμπομ“ με Ικάρντι, Μέρτενς, Ζιγιάτς, Ζαχά και Μακαμπού μέτρα 15 γκολ σε έξι επίσημα ματς και έχει το πρώτο λόγο απέναντι στους Δανούς, οι οποίοι κατεβαίνουν απόψε με απουσίες. Δύο γκολάκια τα έχουν οι γηπεδούχοι, το ένα βλέπω, να έρχεται από τον Ικάρντι, ο οποίος σκοράρει ανελλιπώς από την αρχή της σεζόν.

Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Αήττητοι οι Βαυαροί σε φάση ομίλων για 34 συναπτά ματς, αήττητοι και απέναντι στους Άγγλους εντός έδρας, ενώ σε 40 συνεχή ματς στο Μόναχο σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ. Ακριβώς για αυτά τα ματς επέλεξε τη Μπάγερν ο Χάρι Κέιν, τον περιμένω αποψε καυτό απέναντι στους συμπατριώτες του. Οι Άγγλοι μοιάζουν διαλυμένη ομάδα με τα αποδυτήρια να είναι άνω κάτω, αλλά σε αυτή την άμυνα των Γερμανών ένα γκολ μπορεί να το βρουν. Γκολ και θέαμα αναμένω κυνηγώντας παράλληλα ένα χατ τρικ του Άγγλου επιθετικού.

Πέναλτι στη Μαδρίτη

Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου : 150ος διαφορετικός αντίπαλος σε ευρωπαϊκό θεσμό για τους Μαδριλένους απόψε με την Σταχτοπούτα της Γερμανίας να αποτελεί τον 15ο διαφορετικό εκπρόσωπο της στη κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Αποφεύγω οποιαδήποτε πρόβλεψη, μένω όμως στο ενδεχόμενο να υπάρξει πέναλντι στο ματς, καθώς και πίεση αναμένω από τους γηπεδούχους και κλασική αμυντική προσήλωση από τους Βερολινέζους. Καλοπληρωμένη επιλογή για μια Ουνιόν, η οποία φέτος μοιάζει πιο νευρική και απρόσεκτη, όταν βρίσκεται χωρίς τη μπάλα στα πόδια της.

Δυάδα με γκολ

Μπενφίκα – Σάλτσμπουργκ : Με τους οπαδούς των Πορτογάλων να πίνουν νερό στο όνομα του Γερμανού προπονητή τους Σμιντ και την επιστροφή του Ντι Μαρία στο ρόστερ αναμένω δυνατό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους. Οι Αυστριακοί με νέο προπονητή τον Στρούμπερ απέκτησαν ξανά το αγαπημένο τους επιθετικό στυλ και θα κυνηγήσουν τις πιθανότητες τους για ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα γκολ σε πρώτο λόγο εδώ, θαρρώ ότι θα δούμε πολλά απόψε.

Άρσεναλ –  PSV Άιντχοφεν : Επιστροφή μετά από επτά χρόνια στη διοργάνωση για τους Άγγλους, με τον Αρτέτα να έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο χωρίς όμως την απαραίτητη εμπειρία στο θεσμό. Οι Ολλανδοί θέλουν να τερματίσουν το αρνητικό σερί των 14 αγώνων στη διοργάνωση χωρίς νίκη, έρχονται απόψε στο Λονδίνο φορμαρισμένοι και αποφασισμένοι για θετικό αποτέλεσμα.  Από ένα γκολ εκατέρωθεν και βλέπουμε..

ΥΓ : Δεν θα μπορούσα να μην κάνω ειδική αναφορά στον αδερφό Νίκο Μποζιονέλο και την απόφασή του να τραβήξει χωριστούς δρόμους επαγγελματικά, μακριά από το koubanezos.gr. Νικόλα μου σου εύχομαι τα καλύτερα, δεν θα ξεχάσω ποτέ την πόρτα που μου άνοιξες, τις συμβουλές σου και όλες τις συζητήσεις που έχουμε κάνει κατά καιρούς για στοιχηματικά και μη θέματα. Σε ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου, αφού ήσουν ο πρώτος που με πίστεψες, με παρότρυνες και μου έδωσες βήμα για να κάνω το μεράκι μου επάγγελμα. Είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά στο μέλλον.

Δες όλο το live bet του Psyradios με ένα κλικ

Combo
19:45
Γαλατασαράι – Κοπεγχάγη
Γαλατασαράι over 1,5 & γκολ Ικάρντι
2.50
BET: 17 units
Ειδικό
19:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Ουνιόν Βερολίνου
Καταλογισμός πέναλτι
3.10
BET: 5 units
Combo
22:00
Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 
Over 2,5 & Μπάγερν over 1,5 & γκολ Κέιν
2.50
BET: 15 units
Fun bet
22:00
Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 
Κέιν 3+ γκολ
19.00
BET: 3 units
Δυάδα απόδοσης 3.84
22:00
Μπενφίκα – Σάλτσμπουργκ
Over 3 AH
1.98
22:00
Άρσεναλ – Άιντχοφεν
Goal / goal & over 2,5
1.94
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις