Aτάκα-φωτιά Μουτσινά για Κασσελάκη!

Νίκος Μουτσινάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά το νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Δεν καταλαβαίνω γιατί...

Ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε μετά από καιρό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Το θέμα της ημέρας ήταν η νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στο πρώτο γύρο των εκλογών για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον γνωστό παρουσιαστή να κάνει ένα σχόλιο.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της προτίμησης του της σ@ξου@λ@κ@ς»

«Πάνω σε τί να πω γνώμη; Γιατί για τον κύριο Κασσελάκη κι όχι για την κυρία Αχτσιόγλου ή για τους άλλους που ήταν υποψήφιοι;» αναρωτήθηκε ενοχλημένος ο Νίκος Μουτσινάς.

Και συμπλήρωσε: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της προτίμησης του της σεξουαλικής, γιατί γι’ αυτό γίνεται αυτή η κουβέντα, εκεί έχει γίνει το σποτ. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Με λυπεί πολύ. Θα μου πεις αυτό σε λυπεί ή που πνιγόμαστε; Έχετε δίκιο. Που πνιγόμαστε με λυπεί πολύ περισσότερο και δεν υπάρχει σωσίβιο από πουθενά. Μακάρι η προσωπικότητα να μπορεί να προσφέρει. Οποιουδήποτε».

Aτάκα-φωτιά Μουτσινά για Κασσελάκη!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Aτάκα-φωτιά Μουτσινά για Κασσελάκη!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις