ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Προγνωστικά σνούκερ: Καλύτερα δεν γίνεται

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Προγνωστικά σνούκερ: Καλύτερα δεν γίνεται

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Προγνωστικά σνούκερ: Καλύτερα δεν γίνεται

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Προγνωστικά σνούκερ: Καλύτερα δεν γίνεται

Προγνωστικά σνούκερ: Καλύτερα δεν γίνεται

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λούκα Μπρεσέλ αντιμετωπίζει το GOAT Ρόνι Ο'Σάλιβαν στον τελικό της Σανγκάης και τα δελτία... παίρνουν φωτιά.

Ο υπογράφων επέλεξε να απολαύσει το Shanghai Masters, αφήνοντας στην άκρη τα προγνωστικά σνούκερ. Δόξα τω Θεώ, από τη Δευτέρα κιόλας υπάρχει πληθώρα αγώνων για άλλα τουρνουά, με πολλές ευκαιρίες για κέρδη.

Θα ήθελα να κάνω το ίδιο και για τον μεγάλο τελικό, αλλά δυστυχώς (!) είναι αδύνατο. Διότι δεν συμβαίνει κάθε μέρα να βλέπεις να διεκδικούν ένα σημαντικό τρόπαιο, ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών (Ρόνι Ο’Σάλιβαν) και ο εν ενεργεία παγκόσμιος πρωταθλητής (Λούκα Μπρεσέλ). Οι οποίοι τυχαίνει να είναι και οι δύο πιο θεαματικοί παίκτες του Tour αυτήν τη στιγμή. Θες, δεν θες, δυο λόγια θα γράψεις για τον αγώνα που αρχίζει στις 9 το πρωί της Κυριακής (17/9) και εκτείνεται σε δύο σκέλη.

Υποθέτω ότι για να διαβάζετε αυτές τις γραμμές, έχετε μια εικόνα για το τι συνέβη στους προηγούμενους γύρους. Εν τάχει να γράψω ότι ο Ο’Σάλιβαν, στην πρώτη παρουσία του σε τουρνουά της φετινής σεζόν, πέτυχε δύο επικές ανατροπές κόντρα στον Τζον Χίγκινς (6-5 από 2-5) και τον Μαρκ Σέλμπι (10-7 από 6-7). Δεν είναι match sharp, αλλά χάρη στο καλό all around παιχνίδι του κρατιόταν στα ματς. Και την κρίσιμη στιγμή έβρισκε μια στιγμή έμπνευσης που έβαζε σε λειτουργία το «God mode».

Ο Μπρεσέλ, από την άλλη, δείχνει ότι απολαμβάνει το στέμμα του παγκόσμιου πρωταθλητή και δεν λυγίζει απ’ το βάρος του. Χωρίς να εντυπωσιάσει, νίκησε δίκαια τους Μαρκ Γουίλιαμς (6-4), Ρομπ Μίλκινς (6-3) και Νιλ Ρόμπερτσον (10-7) και επιβεβαιώνει ότι έχει πια μεγαλώσει. Ξέραμε ότι δεν ήταν τυχαία η κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου – ίσως να άργησε κιόλας! Ο Βέλγος ήρθε στην κορυφή για να μείνει.

Προγνωστικά σνούκερ: Καλύτερα δεν γίνεταιΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Προγνωστικά σνούκερ: Καλύτερα δεν γίνεται

Οι διαφορές με το Παγκόσμιο

Ωραία όλα αυτά, αλλά εδώ δίνουμε προγνωστικά σνούκερ. Τι θα παίξουμε, λοιπόν; Την Παρασκευή, έχοντας φρέσκια την εικόνα του Ο’Σάλιβαν στα τελευταία frames των αγώνων του με Χίγκινς και Σέλμπι, η απάντηση ήταν προφανής. Όταν θέλει πολύ κάτι ο Rocket, το παίρνει χωρίς να περιμένει… συνωμοσία του σύμπαντος. Κι αυτές τις μέρες έχει δείξει ότι θέλει πολύ το τρόπαιο του Shanghai Masters, το οποίο είχε κατακτήσει και τις τρεις τελευταίες φορές που είχε διεξαχθεί (2017, 2018, 2019).

Αν θέλει ρεβάνς απ’ τον Μπρεσέλ, για την ήττα στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος; Προφανώς και θα θέλει, όχι όμως… μανιασμένα. Δεν τον καίει να πάρει εκδίκηση απ’ τον Βέλγο, τον οποίο δείχνει να εκτιμά ειλικρινά για τον τρόπο που παίζει. Αλλά να αποδείξει ότι η μπογιά του περνάει ακόμα, απέναντι και στον νέο top class παίκτη του σνούκερ.

Ο Μπρεσέλ, πάλι, δείχνει (και μάλλον είναι) χαλαρός. Αλλά το σημερινό ματς θα είναι διαφορετικό από εκείνο του Σέφιλντ. Τότε ήταν αουτσάιντερ και δεν είχε τίποτα να χάσει. Έκανε το ματς της ζωής του στο τρίτο σκέλος και «μπλόκαρε» τον μεγάλο αντίπαλό του, που ένιωθε πίεση για τον όγδοο παγκόσμιο τίτλο. Τώρα ο Βέλγος είναι και πάλι αουτσάιντερ (η νίκη του δίνει πάνω από 2.50), είναι όμως και ο παγκόσμιος πρωταθλητής. Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες.

Προγνωστικά σνούκερ: Rocket στο 2.05

Δεν ξέρω αν ο Μπρεσέλ θα νιώσει πίεση. Δεν ξέρω αν ο Ο’Σάλιβαν θα βγάλει πάλι λαγούς απ’ το καπέλο. Όλα είναι πιθανά και απίθανα μαζί. Κάθε αγώνας σνούκερ είναι διαφορετικός. Η δίψα, όμως, του Rocket, δεν σου επιτρέπει να τον παίξεις κόντρα. Η νίκη του με χάντικαπ 2,5 frames (έως 11-8 δηλαδή, μια και ο τελικός είναι best of 21) έχει απόδοση 2.05 στη Fonbet και φαντάζει το πιο λογικό αποτέλεσμα.

Αγορές με century breaks, βρίσκουμε μόνο στη Winmasters. Και το over 3,5 με απόδοση 1.85 μοιάζει ρεαλιστικό, παρόλο που σε αρκετούς τελικούς έχουμε δει ακόμα και τους πιο επιθετικούς παίκτες να «κολλάνε».

Μονό
09:00
Ο'Σάλιβαν - Μπρεσέλ
1 (-2,5)
2.05
BET: 10 units
Μονό
09:00
Ο'Σάλιβαν - Μπρεσέλ
Over 3,5 centuries
1.85
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις