Ντέρμπι νεοφώτιστων έως 3.25

Προγνωστικά

Ο #Farantos στηρίζει τον Πανσερραϊκό στην αναμέτρηση με την Κηφισιά και μας δίνει τα προγνωστικά του.

Καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Παρότι η Τότεναμ κέρδισε, δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο μέρος. Τουλάχιστον μας έκανε το χατίρι ο Παναθηναϊκός. Στη σημερινή στήλη συνεχίζουμε επί ελληνικού εδάφους, με προγνωστικά από την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Πανσερραϊκό.

Ντέρμπι νεοφώτιστων έως 3.25ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ντέρμπι νεοφώτιστων έως 3.25

Προγνωστικά: Κηφισιά – Πανσερραϊκός

Ρεπορτάζ: Η Κηφισιά πήρε την παρθενική της νίκη στη Super League, επικρατώντας του Ατρόμητου με 2-1. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 37’.

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει πάνω σε αυτή τη νίκη να χτίσει ένα σερί, ώστε να χτίσει ένα καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων.

Ο 50χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Πρίτσα, Νίνη και Γκόμπελιτς.

Από την άλλη ο Πανσερραϊκός λόγω μια αδράνειας στα τελευταία λεπτά κόντρα στον Παναιτωλικό έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του (1-1). Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει θετικό πρόσημο στις εμφανίσεις της, δίχως όμως να γευτεί τη χαρά της νίκης.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους ΝτάνκερλουιΓούλερι, Στίνα και Κολομπίνο, ενώ ο Μορέιρα έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του είναι διαθέσιμος.

Προγνωστικά: Οι δύο νεοφώτιστοι θα παίξουν ανοιχτά, ώστε να βρουν το δρόμο προς τη νίκη. Μπορεί να πει κανείς ότι έχει η Κηφισιά έχει προβάδισμα λόγω έδρας. Όμως οι εμφανίσεις του Πανσερραϊκού με οδηγούν στο Χ2 & over 1,5 στο 2.40 απόδοση της Novibet. Επίσης αν θέλει κάποιος να ρισκάρει περισσότερο με το διπλό να βρίσκεται στο δελεαστικό 3.25.

Combo
18:00
Κηφισιά - Πανσερραϊκός
Χ2 & over 1,5
2.40
BET: 40 units
Μονό
18:00
Κηφισιά - Πανσερραϊκός
2
3.25
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις