Με Τότεναμ και ηγέτη Σον

Με Τότεναμ και ηγέτη Σον

Ο #Farantos πάει με την φόρμα της Τότεναμ και την παράδοση στο Αγρίνιο και μας δίνει τα προγνωστικά του.

Καλημέρα στους αναγνώστες του koubanezos.gr. Επιστροφή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά και την διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Ευκαιρία λοιπόν για περισσότερες επιλογές, ώστε να βρούμε τα καλύτερα δυνατά προγνωστικά. Οι επιλογές της σημερινής στήλης είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στην Τότεναμ και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και η έξοδος του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Προγνωστικά: Τότεναμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

  • Goal/goal στα 6/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης
  • Η Τότεναμ έχει να ηττηθεί ως γηπεδούχος κόντρα στη Σέφιλντ από το 1991

Ρεπορτάζ: Η Τότεναμ δείχνει πως έχει μπει σε έναν καλό δρόμο με τον Ποστέκογλου στον πάγκο. Έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα με τρείς νίκες και μία ισοπαλία και γκολ 11-4. Φυσικά θέλεικαι αυτή τη νίκη πάση θυσία, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Ο Αυστραλός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Σεσενιόν και Μπεντανκούρ.

Στον αντίποδα η νεοφώτιστη Σέφιλντ δεν τα πάει τόσο καλά. Δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης, καθώς μετράει μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Μη διαθέσιμοι για τον Χεκινγκμπότομ οι Λόου και Όσμπορν, ενώ αμφίβολοι είναι οι Αχμέντχοτζιτς και Μπάλντοκ.

Προγνωστικά: Η Τότεναμ θα θέλει να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και θα χρειαστεί να κάνει συντήρηση. Η Σέφιλντ δύσκολα θα την κρατήσει μακριά από την εστία της. Επομένως πάμε τον άσο από ημίχρονο στο 1.83 απόδοση της Novibet. Επίσης το 1.91 να σκοράρει ο Σον κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

  • Under 2,5 9/10 τελευταία παιχνίδια με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό

Ρεπορτάζ:  Ο Παναιτωλικός παρουσιάζει μία μέτρια εικόνα, καθώς οι παίκτες προσπαθούν να αφομοιώσουν τα θέλω του προπονητή τους. Έχουν δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα με ΠΑΣ (-0-0) και Πανσερραϊκό (1-1 στις καθυστερήσεις).

Ο Σούρερ δεν υπολογίζει τους Μπακάκη, Μαυρία και Μλάντεν.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός πέρασε με 1-0 από την έδρα του ΠΑΣ, όπου παραδοσιακά… φτύνει αίμα. Έχει κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα και θέλει να περάσει από μία ακόμη δύσκολη έδρα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γεντβάι και Βαγιαννίδης.

Προγνωστικά: Οι «κυανοκίτρινοι» θα βάλουν δύσκολα στο τριφύλλι, όπως κάθε φορά στο Αγρίνιο. Έτσι θα πάμε με την παράδοση και το no goal & under 2,5 στο 1.93 απόδοση της Novibet.

Με Τότεναμ και ηγέτη ΣονΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με Τότεναμ και ηγέτη Σον

Μονό
17:00
Τότεναμ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
1 ημιχ. / 1 τελ.
1.83
BET: 20 units
Γκολ
17:00
Τότεναμ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Γκολ Σον
1.91
BET: 10 units
Combo
20:30
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
No goal & under 2,5
1.93
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις