Επιστρέφει στα τρίποντα με το 1.75

προγνωστικά

Αλλαγή πορείας με γνώμονα τα βόρεια και σκανδιναβική επιλογή στην σημερινή στήλη του #DonKixotis

Καλησπέρα καλό Σαββατοκύριακο να ευχηθώ στοιχηματικά και μη σε όλους σας και ελπίζω να είστε όλοι καλά, πριν πάμε στο μενού του Σαββάτου. Στα σημερινά μας προγνωστικά θα πάμε αρκετά βόρεια και πιο συγκεκριμένα στην Νορβηγία. Το ματς το οποίο αξίζει αρκετά την προσοχή μας είναι το Χάουγκεσουντ – Βίκινγκ.

Η Βίκινγκ τα τελευταία χρόνια ήταν σταθερά στο 2ο μισό του βαθμολογικού πίνακα και έκανε πολύ μέτριες χρονιές. Αυτό φέτος άλλαξε και διανύει μία από τις καλύτερες χρονιές της ιστορίας της, καθώς έχει κρατήσει τον βασικό κορμό της από την περσινή σεζόν και με κάποιες καλές προσθήκες που έκανε. Κατ’ εμέ μπορεί να φτάσει σε μία απίστευτη υπέρβαση κατακτώντας τον τίτλο.

Στον αντίποδα, η Χάουγκεσουντ για μία ακόμα χρονιά παλεύει με την μετριότητα με βασικό στόχο την παραμονή της στην κατηγορία διαθέτοντας ένα πολύ μέτριο ρόστερ. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει πέσει πάρα πολύ η απόδοση της στους αγώνες της και θα κινδυνεύσει μέχρι και με υποβιβασμό.

Το ποδόσφαιρο που παίζει η Βικινγκ φέτος είναι πολύ γρήγορο και πιέζει αρκετά τον αντίπαλο κάνοντας παράλληλα πολλές φάσεις στις αντίπαλες εστίες. Ιδιαίτερα με «μικρομεσαίες» ομάδες δημιουργεί ανά παιχνίδι 15 με 20 ευκαιρίες για γκολ. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και η Χάουγκεστουντ πιστεύω πως δεν είναι η ομάδα που μπορεί να σταματήσει την ανοδική της πορεία.

Πριν την διακοπή έσπασε το σερί των έξι νικών της με την ισοπαλία που έφερε με την Βαλερέγκα, δεύτερη σερί απώλεια δεν νοείται να κάνει. Ευκαιρία της να εκμεταλλευτεί και ενδεχόμενη γκέλα της αντιπάλοθ της, Μπόντο Γκλιμπ (που ισοβαθμεί μαζί της στην πρώτη θέση) η οποία παίζει στην δύσκολη έδρα της Ρόζενμποργκ.

Με το πέρας της αγωνιστικής μπορεί να βρίσκεται μόνη πρώτη. Για να συμβεί αυτό πρέπει να κάνει το καθήκον της, να δείξει τον καλό της εαυτό και να πάρει το τρίποντο για αρχή! Άλλωστε είναι δύσκολο να κάνει δεύτερη σερί γκέλα. Εδώ θα αποδειχτεί αν πραγματικά είναι ικανή να αντέξει την πίεση και να διεκδικήσει το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου. Κρατάω το διπλό στο 1.75.

Επιστρέφει στα τρίποντα με το 1.75ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Επιστρέφει στα τρίποντα με το 1.75

Μονό
19:00
Χάουγκεσουντ - Βίκινγκ
2
1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις