Βραδιά για ειδικά έως 5.50

προγνωστικά

Ο #Psyradios επανέρχεται με προγνωστικά από την αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν σε αποδόσεις έως 3.70 και 5.50.

Αποδείχθηκε πολύ λίγη η Γεωργία απέναντι στους Κροάτες εν τέλει ,αφού σε καμία στιγμή δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά την άμυνα των φιλοξενούμενων. Ούτε γκολ δεν έβγαλε, ούτε ο Πέτκοβιτς ήταν εύστοχος και κάπως έτσι γράψαμε εκ νέου απώλειες. Ευτυχώς το διάλειμμα των εθνικών ομάδων τελείωσε και επιστρέφω αμέσως στα γνωστά μου λημέρια και τα προγνωστικά μου για το ντέρμπι που ανοίγει την αυλαία  της 4ης αγωνιστικής στη Bundesliga. 

Προγνωστικά: Η καλύτερη άμυνα εναντίον της καλύτερης επίθεσης  

Η Μπάγερν υποδέχεται τη Λεβερκουζεν απόψε και πρώτου περάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι να επισημάνω, ότι δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση, αν ο Τσάβι Αλόνζο αποτελέσει αργά ή  γρήγορα τον διάδοχο του Τούχελ στους Βαυαρούς. Έχοντας φορέσει τη φανέλα των Βαυαρών ως παίκτης, πλέον τα δείγματα γραφής του ως προπονητής δείχνουν ξεκάθαρα, ότι το επόμενο βήμα στη καριέρα του θα είναι σε ομάδα επιπέδου Μπάγερν. Ο Ισπανός κάνει εξαιρετική δουλειά στη Λεβερκούζεν και, αν και πολύ νωρίς στη σεζόν ακόμα, δείχνει ικανός να την οδηγήσει πολύ ψηλά εγχώρια. Οψόμεθα.. 

Δύο μολις γκολ παθητικό οι γηπεδούχοι, έντεκα ενεργητικό οι φιλοξενούμενοι (καλύτερη άμυνα και επίθεση αντίστοιχα στη κατηγορία) και μοιραία το ντέρμπι της πρωτιάς απόψε στην Allianz Arena. Ένατο ματς ανάμεσα τους με αυτή τη βαθμολογική κατάταξη (πρώτος εναντίον δεύτερου) με τους Βαυαρούς να μετρούν επτά νίκες. Κάπως έτσι προκύπτει και αυτός ο φαβοριτισμός στις αποδόσεις του άσου. Κοινός παρονομαστής και για τις δύο αντιπάλους το γεγονός, ότι αμφότερες δεν είχαν στη προετοιμασία τους τουλάχιστον 15 παίκτες λόγω Εθνικών, με τους δύο προπονητές να μην μπορούν να δουλέψουν όπως θα ήθελαν εν όψει του αποψινού ματς. 

Χαμηλά τα γκολ εκατέρωθεν, χαμηλά και ο συνδυασμός τους με το over, ενώ σημείο καθαρό θα αποφύγω για απόψε. Προκαλεί η διπλή ευκαιρία της Λεβερκούζεν, από τη στιγμή που οι Βαυαροί δεν είχαν και κανένα αξιόλογο αντίπαλο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Θα κάνουμε παιχνίδι με ειδικές επιλογές ξεκινώντας με ποντάρισμα στο γκολ του Νιγηριανού  Μπόνιφεϊς. 21 τελικές ήδη ο Βίκτορ φέτος με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ, δείχνει καυτός και άξιος αντικαταστάτης του Τσέχου Σικ. Ο τρόπος που τον εκμεταλλεύεται ο Βιρτς, το εκτόπισμα αλλά και η ταχύτητά του σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα στη βαυαρική άμυνα. 3.70 απόδοση λουκούμι εδώ. 

Από την άλλη το βαρύ πυροβολικό Χάρι Κέιν έχει ξεκινήσει για τα καλά την απόσβεση της μεταγραφής του μη έχοντας προβλήματα να προσαρμοστεί γρήγορα στο νέο του περιβάλλον. Τρία γκολ και αυτός ήδη αλλά και μια ασίστ, με τον Άγγλο εβδομάδα με την εβδομάδα να γίνεται καλύτερος. Δεν πληρώνει τίποτα ιδιαίτερο το να σκοράρει, το να δώσει όμως τουλάχιστον μια ασίστ τιμάται στο 3.25 και θα μπει στο παιχνίδι μου απόψε. Ο τρόπος που κινείται μέσα και έξω από τη περιοχή των αντιπάλων, αλλά και η τρομερή ομαδικότητα του χωρίς ίχνος τουπέ, μπορεί απόψε να μας καλοπληρώσει καθώς σίγουρα ο Αλόνζο θα προσαρμόσει την άμυνα πάνω του. 

Καθώς περιμένω δυνατό ξεκίνημα και από τις δύο ομάδες, πριν εμφανιστεί μια φυσιολογική κούραση από τα ταξίδια και τις υποχρεώσεις των Εθνικών όσο κυλά ο αγώνας και αφού σταθερά τουλάχιστον η Λεβερκουζεν φέτος αλλά και πέρσι είναι η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στο πρώτο μισό του αγώνα, η βασική μου επιλογή για απόψε θα είναι τα τουλάχιστον δύο τέρματα στο πρώτο 45λεπτο, σενάριο που διπλασιάζει το ποντάρισμα μας. 

Δες όλο το live bet του Psyradios με ένα κλικ

Μονό
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.20
BET: 15 units
Μονό
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν
Γκολ Β. Μπόνιφεϊς
3.70
BET: 10 units
Μονό
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν
Χάρι Κέιν 1+ ασίστ
3.25
BET: 5 units
Μονό
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν
Γκολ Β. Μπόνιφεϊς & γκολ Χ. Κέιν
5.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις